Horoscop la Eclipsa de Luna Plină din Ziua Lupului

Aceasta este a doua eclipsă din 2020 care face parte din familia de eclipse Gemeni-Săgetător. Prima s-a petrecut pe 5 iunie anul acesta. Vor mai fi încă trei eclipse din această familie în 2021. Eclipsele de Lună în Gemeni încurajează dezvoltarea cunoștințelor, a teoriilor, încurajează comunicarea, mișcarea, diseminarea informației, educația, schimburile, interacțiunea cu tot ceea ce se află în jurul nostru.

Berbec

Eclipsa de Lună Plină din 30 noiembrie cade în Gemeni. Casa comunicării nativilor din Berbec este gazda acestei Eclipse de Lună Plină. Aici sunt incluse arta comunicării, scrierea, vorbirea, editarea, cercetarea, traducerea, vânzările, relațiile publice, publicitatea, rețelele sociale, scrierea codurilor și dezvoltarea web sau a aplicațiilor. Unul dintre principalele atuuri ale aceste eclipse pentru Berbeci este că îi va conduce pe nativi spre o concluzie cuprinzătoare. Mercur poartă o conversație prietenoasă cu Jupiter. Berbeci se vor descurca bine, dar poate că va trebui să renunțe la o sursă de venit pentru a obține una mai bună.

Taur

Dacă unii dintre Tauri sunt pe punctul de a prelua o funcție nouă sau un client nou, aceștia să investigheze cazul cât mai în amănunt. Uranus se opune lui Venus, ceea ce este un aspect greu. Maximul este atins pe 27 noiembrie, dar va fi influent și asupra eclipsei din 30 noiembrie. Eclipsa de Lună Plină din 30 noiembrie cade în Gemeni. Taurii ar putea să obțină venituri pentru deschiderea a două surse noi de făcut bani. Chiar dacă banii nu par a veni, vor apare curând. În același timp cu eclipsa, Uranus se opune cu fermitate lui Venus. Venus se află în prezent în Casa relațiilor Taurilor. Subiectul se va concentra asupra banilor aflați în legătură cu un partener romantic sau de afaceri.

Gemeni

Noiembrie se încheie cu o Eclipsă de Lună Plină în Gemeni. Astfel, Gemenii se află sub lumina reflectoarelor. Nativii se consideră a fi fericiți și compleți dacă au o relație puternică de cuplu. Acest moment poate aduce sfârșitul unei relații profesionale sau personale. În general, 75% din eclipse au efecte în decurs de cinci zile de la apariție, 10% se resimt de la o lună până la o zi mai devreme și 15% de la o lună la o zi mai târziu și, în toate cazurile, plus sau minus cinci zile. Această eclipsă este legată de cea Lună din  Săgetător, din 5 iunie. Gemenii să-și amintească de discuțiile și evenimentele din acea perioadă.

Rac

Casa secretelor Racilor este luminată parțial de Luna Plină din 30 noiembrie. Parțial, deoarece atunci se petrece o eclipsă lunară în Gemeni. Este posibil ca Racii să afle o informație de tipul „rezultat” care îi privește direct și care a fost ascunsă. Racii care au informații pe care trebuie să le mențină secrete să fie foarte atenți la modul de securizare a acestora. Casa secretelor reglementează și spitalele, case de îngrijire medicală, centre de reabilitare. Posibil ca unii dintre nativi să aibă o rudă sau un prieten în spital. Racii să fie atenți toată luna noiembrie să nu se îmbolnăvească de noul coronavirus.

Leu

Finanțele nativilor par să se schimbe în bine datorită Eclipsei de Lună Plină din 30 noiembrie. Posibil ca nativii să fie avansați profesional, să primească un bonus, să finalizeze o vânzare sau o afacere sau să primească bani dintr-o sursă diferită de cele obișnuite.

Acest lucru pare să fie în beneficiul Leilor. Mercur în Scorpion se află în unghi față de tranzitul planetelor Saturn, Pluton și Jupiter, toate prin în Capricorn. Casa proiectelor de muncă a Leilor este tranzitată de aceste planete. Într-o lună tulburătoare, o rază de lumină oferă energie reînnoită nativilor din Leu. Crede în tine și schimbă-te, acesta este sfatul pentru Lei.

Fecioară

Eclipsa de Lună Plină din Gemeni din 30 noiembrie este foarte puternică.  Aceasta Lună Plină va face să meargă totul din plin pentru Fecioare. Mai ales în domeniul carierei profesionale. S-ar putea ca nativii să ajungă în centrul atenției, așa că „pregătește-te pentru scenă”. Această eclipsă este momentul de răsplată pentru nativi. Gemenii, Semnul eclipsei, este un Semn căruia îi place să ajungă și să atingă oamenii prin scriere, raportare, negociere, traducere, cercetare, editare sau lucrări în vânzări, marketing, relații publice, publicitate, social media, dezvoltare de aplicații, crearea site-ului web și multe altele. Câteva zile înainte și după 30 noiembrie nu este prielnic pentru a fi pe drumuri.

Balanță

Eclipsa de Lună Plină din 30 noiembrie cade în Gemeni. Balanțele vor conștientiza, sintetiza ceva important, care are legătură cu Casa care controlează mass-media. Este vorba despre un proiect de publicare sau difuzare sau unul din lumea digitală. Poate fi implicat mediul academic, o relație de afaceri cu cineva din străinătate sau o persoană care are legătura cu instanțele. Călătoriile îndepărtate devin fructul interzis pentru nativii din Balanță datorită restricțiilor naționale și internaționale. Până la sfârșitul lui decembrie nu este recomandată nici o excursie. Evenimentele care se întâmplă în perioada unei eclipse sunt importante, deoarece ele indică calea de urmat pentru nativi.

Scorpion

După ce Scorpionii reușesc să obțină câteva zile de respiro după 27 noiembrie, relația lor ar trebui să meargă bine. La urma urmei, Venus tranzitează Scorpionul pentru prima dată în acest an. Este momentul perfect pentru nativi să își reînnoiască look-ul. Magnetismul Scorpionilor va fi foarte puternic. Eclipsa de Lună Plină din 30 noiembrie cade în Gemeni și în Casa banilor altor persoane, Casă guvernată natural de Scorpion. Se pare că nativii vor finaliza o chestiune financiară importantă. Pot plăti taxe și impozite pe care le datorează sau primi anumite comisioane importante. Unii dintre nativi pot vedea finalul unei soluționări judiciare.

Săgetător

La 30 noiembrie, Eclipsa de Lună Plină cade în Semnul opus Săgetătorului, Gemenii. Aceasta este a doua eclipsă aflată în legătură directă cu Săgetătorul: prima a avut loc în zodia Săgetător pe 5 iunie 2020, iar a doua se desfășoară în Gemeni. Luna viitoare, va fi Eclipsă de Soare în Săgetător. Eclipsa din 30 noiembrie cade în Casa căsătoriei și a parteneriatului Săgetătorilor. Dacă se află într-o relație serioasă de mai mult timp, nefiind căsătoriți, nativii se hotărăsc brusc să se logodească. Starea de sănătate poate afecta capacitatea de decizie a nativilor care lucrează foarte mult cu intelectul: profesori, cercetători, studenți, etc.

Capricorn

Această eclipsă de Lună Plină cade în Casa proiectelor de muncă ale Capricornilor. Această Casă guvernează și starea de sănătate a nativilor. Motiv pentru care Capricornii trebuie să fie extrem de vigilenți cu starea lor de sănătate. Mercur este în mijlocul acțiunii celor trei planete aflate în Capricorn: Saturn (stabilitate), Jupiter (fericire) și Pluton (influență și putere). Un aspect astrologic foarte neobișnuit. Iar nativii se vor descurca foarte bine. O schimbare este în curs: se poate pierde un client, doar pentru a face loc unuia nou. Saturn promovează un sentiment de securitate și stabilitate, astfel că nativii vor fi protejați.

Vărsător

Pe 30 noiembrie are loc o Eclipsă de Lună Plină în Gemeni. Aceasta este a doua eclipsă, dintr-o nouă familie de eclipse, respectiv familia Gemeni-Săgetător. Prima a fost pe 5 iunie anul acesta. Acum 8 ani a avut loc o eclipsă similară. Dacă nativii din Vărsător își amintesc ce s-a întâmplat la sfârșit de noiembrie prin 2012, pot obține indicii despre ce se va petrece acum. Dacă vă amintiți orice s-a întâmplat pe atunci, s-ar putea să obțineți un indiciu mic despre o temă despre ar putea apărea acum. Mercur împreună cu Jupiter, Saturn și Pluton, aflate toate în Capricorn, se joacă în Casa subconștientului Vărsătorilor. Un Mercur bine plasat este esențial pentru ca lucrurile să iasă bine, la final. Unul dintre cele mai bune aspecte romantice din ultimii ani.

Pești

Apar vești importante la Eclipsa de Lună Plină care cade în Gemeni pe 30 noiembrie. Această eclipsă va marca un schimb major în mersul lucrurilor cu care au fost obișnuiți nativii din Pești. Aceste schimbări pot necesita și cheltuieli de bani, datorită opoziției dintre Uranus și Venus. Această eclipsă marchează un final, un sfârșit. Poate fi genul de „sfârșit” în care se părăsește un apartament/o casă în care s-a locuit mult timp pentru mutarea în unul nou. Finalul este întotdeauna dulce-amar, dar este necesar pentru creșterea emoțională și intelectuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.