Privilegii de campanie: politicieni fără masca în spații publice când filmează videoclipuri de campanie

După îndemnul oficial, purtați mască oriunde în spațiile publice, a apărut imediat o excepție. Evident, pentru politicieni, prinși în atât de necesară campanie electorală pentru viitorul României și care au nevoie de producție pentru emisiuni sau clipuri electorale.

De aceea, printre alte hotărâri privind obligativitatea purtării măștii, trecereau unor școli la cursuri online sau incidența cazurilor pe localități, prefectul de Neamț a semnat și Hotărârea nr. 79 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență care ridică restricțiile pentru o categorie clară de cetățeni, poricum privilegiați. Mai rămâne să fie și COVID-ul de acord. (V.B.)

Evident că orice adunare electorală va avea alături un cameraman și va fi filmată pentru o emisiune. Așa că, liber la fentat alte hotărâri de prevenire a noului coronavirus! Sau poate s-a ajuns la un acord cu el în privința politicienilor, de genul că nu-și scot ochii.

One comment

  • Alexandru Ilie

    noiembrie 4, 2020 at 5:30 pm

    Pentru cei „ce-și fac legile fără mască”: „… vrem egalitate, dar nu pentru … prostime”. Consider binevenită orice acțiune ce ne-ar scăpa de stresul acesta, dar oare numai parlamentarii sunt imuni?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *