Fix în pix. Fără poezie/Viaţa e pustiu

Se pare că acest omuleţ neastâmpărat, care nu-şi mai încape în piele de deştept ce e, le caută cu lumânarea. Nici nu a scăpat bine de scandalul în care Fecioara Maria a fost făcută mamă surogat, că având el treabă mare şi multă la Camera Deputaţilor, a comis-o din nou. Azi, pe 15 ianuarie. Fiind o parodie de politician, îl parodiem şi noi puţin pe Marin Sorescu, pentru a coborî la jenanta urare făcută de penibilul deputat de la Roman lui Mihai, cum îl tutuieşte el, bătându-se pe burtă.

Trebuiau să poarte un nume

Eminescu n-a existat

Dar, după mintea în colţuri a unui deputat de la Roman

Ar fi semnat pentru Fără penali în funcţii publice

Ar fi eliminat pensiile speciale

Ar fi desfiinţat inspectoratele şcolare

Ar fi luptat pentru construirea autostrăzii A8 pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Viena

Ar fi reformat radical TVR, SRR şi CNA.

Şi pentru ca toate acestea

Trebuiau să poarte un nume,

Li s-a spus IULIAN BULAI.

Sincer, este greu, dacă nu imposibil de clasificat o asemenea atitudine de sfidare a valorilor neamului nostru.

Face de râs un judeţ întreg, îşi face de râs dascălii care l-au învăţat carte, dar se pare că se simte bine la Casa Poporului, se amuză.

Cristian TIMOFTE

N.R.: Postarea care a generat atâtea reacții, numai la redcție m primit 4 texte pe această temă, dintre care acesta este publicabil fiind scris într-un limbaj civilizat, a fost făcută de deputatul USRPLUS Iulian Bulai pe pagina sa de socializare.

 

 

 

 

 

 

După multele reacții generate de postare deputatul a mai revenit cu o postare, care arată cât de mult l-au lovit criticile venitedin multe părți.

4 comments

 • Miha

  ianuarie 16, 2021 at 9:57 am

  Domnul este un mare “intelectual” al acestei țări!!! Marele poet Mihai Eminescu este frati-su de isi permite sa ii spuna Mihai.Nu are putin respect pt.cultura.Nu mai spuneti ca este de la Roman. Este un țăran sadea de la Tamaseni.

  Răspuns

 • Ion

  ianuarie 16, 2021 at 1:30 pm

  Va rugam mult, nu mai faceți publicitate imbecililor aflați vremelnic la putere! Un cretin fără moralitate și creier

  Răspuns

 • constantin

  ianuarie 17, 2021 at 1:03 pm

  Poate cineva care cunoaste istoria ceangailor asezati de o parte si de alta a siretului va face ceva lumina privindu-l pe bulai de tamaseni.Am incercat de vreo doua ori sa am o discutie sincera.fiindca cunosc zona si oamenii de unde provine, dar nu ai cu cine.Sa-l fortez nu este cazul deoarece gabaritul nu ne permite.Mai degraba nu-l mai bag in seama.

  Răspuns

 • Dan Marin

  ianuarie 17, 2021 at 3:45 pm

  Încă o perla marca Troțki neo-marxistul. A jignit pe Maica Domnului,a coborât la Mihai Eminescu,mai rămâne sa vorbească despre mama lui ca este de gen neutru și le-am auzit pe toate.Niște limbrici…

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *