Şeful Poliţiei Roman împuternicit adjunct la IPJ Bacău

Comisarul şef Dragoş Bălău, şeful Poliţiei Roman, a fost împuternicit ca adjunct al şefului IPJ Bacău, după ce ministrul Afacerilor Interne a demis conducerea inspectoratului din judeţul vecin. Pentru proasta gestionare a intervenţiei din cazul dublei crime de la Oneşti au fost înlocuiţi din funcţie atât șeful IPJ Bacău, chestorul Vasile Oprișan, cât și adjunctul său, Adrian Tuluc, precum și șeful Poliției din Onești, Cristinel Andrieș, și adjunctul său.

De la nivel înalt s-a optat pentru şefi temporari din alte localităţi pentru PoliţIa Judeţeană Bacău, inspectorul şef Toader Buliga fiind împuternicit de pe funcţia de director al Direcţiei de Resurse Umane din IGPR, iar adjunctul de la Neamţ. Comisarul şef Dragoş Bălău s-a prezentat la noul loc de muncă începând de astăzi, 5 martie. Conducerea Poliţiei Roman va fi asigurată în perioada împuternicirii şefului la Bacău de comisarul şef Constantin Radu, care deţine funcţia de adjunct al Poliţiei Roman.

C.M.

N.R. Dragoş Bălău a fost, constant ţinta denigrării unui anumit sindicat al agenţilor din poliţie, un articol despre acest „război” putând fi citit aici. Prin decizia pe care au luat-o dedidenţii din Poliţia Română tocmai au demonstrat că Dragoş Bălău este considerat capabil să repare deficienţele grave din cadrul inspectoratului din judeţul vecin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.