Mânca-v-aș horoscopul!

Ziua Internațională a Romilor (8 aprilie) este o zi pentru a sărbători cultura romani și de a crește gradul de conștientizare a problemelor cu care se confruntă romii. Ziua a fost declarată oficial în 1990, în Serock, Polonia, la cel de-al patrulea Congres Mondial al Uniunii Internaționale a Romilor (IRU). Papa Ioan Paul al II-lea i-a îndemnat pe adepții săi să trateze romii cu compasiune și respect. În 2003, Dalai Lama a aprins o lumânare pentru a comemora ziua. Câteva aspecte astrologice ale Zilei romilor, care se reflectă peste timp. Soarele în Berbec transmite romanilor că au patru lucruri de învățat: răbdarea, conservarea energiei, complementaritatea și controlul temperamentului. Să nu țină ranchiună și, chiar de se înfurie destul de mult, să se abțină de la orice. Ascendentul în Fecioară transmite lecția de învățat-Slujire. Mercur stăpânește Fecioara, astfel că Mercur este important în diagrama nativilor. Trebuie să învețe să digere fiecare experiență și să o asimileze fără amărăciune, regret sau resentimente. Romanii trebuie să scape de orice negativism care apare datorită oricărui sentiment de inadaptare. Mercur în Taur oferă aptitudini artistice sau muzicale. Romanii pot trăi din cântat și vorbit. Bunul simț social nu este ceva obișnuit pentru ei, astfel că ar trebui să îl învețe. Deoarece Luna Neagră cade în Scorpion, romanii trebuie să înțeleagă ce îi atrage spre lucruri sau oameni misterioși, respectiv vrăjitoare. Să evite să acționeze într-un mod extremist. Doar așa vor reuși să atragă cadourile universului.

Berbec

Luna Nouă din 12 aprilie cade în Berbec. Luna este susținută, cu fermitate, de Marte în Gemeni. Marte tranzitează acum Casa călătoriilor de scurtă durată a Berbecilor. Posibil călătorii rapide pentru vizitarea sorei, a fratelui, a mamei. Este vorba despre rudele apropiate. Soarele se află într-un unghi perfect față de Jupiter, începând cu 12 aprilie. Jupiter luminează acum Casa prieteniei, astfel că nativii vor primi ajutor de la un prieten apropiat după 15 aprilie.

Taur

Casa subconștientului Taurilor este luminată de Luna Nouă în 12 aprilie, ce cade în Berbec. Nativii care merg la terapeut au acum ocazia de a explora noi căi ale subconștientului. Taurii care au proleme cu o dependență, pot cere acum ajutor pentru a scăpa de ea. Această Lună este foarte puternică. Este un moment prielnic pentru odihnă. Cariera nativilor din Taur este perfectă în acest an. Jupiter tranzitează acum zodia Vărsătorului, Casa liderilor și a avansării în carieră.

Gemeni

Marte se apropie de Jupiter în perioada 11-13 aprilie. Luna Nouă din 12 aprilie cade în Berbec. Marte tranzitează acum Casa oamenilor și a locurilor străine a Gemenilor. Poziția lui Jupiter indică faptul că, după ce trece Luna Nouă, Gemenii ar putea lucra cu o persoană care a crescut într-o altă cultură. Jupiter se află în Vărsător, astfel că Gemenii nu trebuie să călătorească pentru a rezolva probleme. Vărsătorul este semnul futurist al tehnologiei înalte, pe care nativii îl pot utiliza pentru comunica cu succes.

Rac

Casa premiilor și a onorurilor nativilor din Rac este luminată de Luna Nouă și Soare în 12 aprilie. Soarele și Luna în aceeași Casă! Acest eveniment nu este singular, Luna Nouă cade în Berbec. Se pare că Racii au parte de ajutorul masiv al universului, pentru a reuși pe plan profesional. Venus și Mercur se înghesuie și ele în Casa premiilor și a onorurilor. Calitățile de lider ale Racilor vor impresiona pozitiv atât subordonații lor, cât și persoane care au putere mare de decizie. Jupiter și Saturn se află în Casa beneficiilor financiare. Apar noi surse de finanțare.

Leu

Dorința de a călători devine dureroasă pentru mulți nativi din Leu. Pandemia i-a izolat, iar Luna Nouă din 12 aprilie, în semnul aventuros al Berbecului, luminează Casa călătoriilor Leilor. O mulțime de oportunități ies la suprafață în această perioadă. Această Lună Nouă îi ajută pe Lei să își dezvolte afacerile în străinătate. Ei pot comunica cu persoane străine cu ajutorul tehnologiei. De asemenea, apar numeroase oportunități și în învățământul superior. Leii își pot relua studiile superioare, pot descoperi internship-uri și programe de studii cu costuri 0.

Fecioară

A organiza și a controla sunt verbele accentuate de Luna Nouă din 12 aprilie. Casa banilor altor persoane a Fecioarelor este luminată de Luna Nouă. Inclusiv taxele sunt controlate de această Casă. Apar deduceri care îi mulțumesc pe nativi, Fecioarele primesc ajutor financiar de la terți. Venus se află și ea în Casa banilor altor persoane și este sincronizată cu Jupiter. Fecioarele vor beneficia de noi proiecte. Să fie în stare să le ducă la bun sfârșit, că aceste proiecte vor aduce și mulți bani.

Balanță

Luna Nouă cade în Berbec pe 12 aprilie. Acesta este un moment puternic, deoarece luminează Casa parteneriatelor serioase și a angajamentelor nativilor din Balanță. Aceasta este specialitatea nativilor din Balanță: aflarea interesului comun a mai multor oameni și unirea acestora pentru realizarea obiectivului. Nativii sunt geniali la asortat oameni. Nativii își pot ajuta o prietenă să-și găsească dragostea sau găsesc doi investitori pentru afacerea lor. Relațiile pe care le încheagă acum nativii vor avea probabil succes. Balanțele se pot logodi sub această Lună Nouă.

Scorpion

Fitness, sport, aparate de forță sunt doar câteva indicii pentru ce urmează să facă Scorpionii. Pentru a obține cele mai bune rezultate, se recomandă începerea unui program sportiv după 12 aprilie, când Luna Nouă cade în Berbec. De asemenea, este un moment perfect pentru nativi să consulte medicii în privința consultului anual. Casa vitalității Scorpionilor este acum foarte activă, iar Casa sănătății nativilor le ordonează pașii pe care îi au de făcut pentru a îndepărta boala de ei.

Săgetător

Casa dragostei și a romantismului Săgetătorilor este luminată de Luna Nouă din 12 aprilie. Creativitatea nativilor este agitată în această perioadă. Dar, combinată cu sentimentele puternice pe care ei le dezvoltă pentru cineva, pot apărea creații deosebite. Nu contează starea civilă a Săgetătorilor, ei își vor îmbogăți viața emoțională. Jupiter sprijină Soarele și Luna Nouă în Casa comunicării și se va conecta la Casa dragostei adevărată pe 14-15 aprilie. Acei care nu au o relație stabilă, pot spera acum la înfiriparea unei prietenii cu beneficii.

Capricorn

Luna Nouă cade în zodia aventuroasă a Berbecului pe 12 aprilie. Iar Marte experimentează acum. Marte se află în discuții intense cu Saturn. Aceasta sugerează că schimbările pe care le fac Capricornii și orice bani pe care îi cheltuie pentru casa lor le va oferi un sentiment de siguranță și confort. Jupiter va ajunge la Soare și la Luna Nouă, aflată în Casa veniturilor Capricornilor. Nativii vor avea fondurile necesare pentru a-și vă pune în aplicare planurile. Marte, aflat acum în turneu prin Gemeni, asigură afacerile nativilor.

Vărsător

Casa comunicării Vărsătorilor este luminată de Luna Nouă în 12 aprilie, ce cade în Berbec. Luna Nouă va aglomera viața nativilor prin numeroasele apeluri telefonice, întâlniri pe Zoom, Meet, e-mail-uri și alte forme de comunicare moderne. Vărsătorii pot ieși cu iubitul/iubita pentru 36 de ore, undeva aproape de casă. Venus și Marte favorizează interesele nativilor din Vărsător, astfel că ei își pot programa de pe acum week-end-ul care începe de joi, 15 aprilie. Soarele se află într-un unghi perfect față de Saturn, oferind un moment excelent pentru a semna un contract sau pentru o scurtă călătorie.

Pești

Luna Nouă cade în 12 aprilie în Berbec. Această Lună Nouă este una dintre cele mai bune pentru a descoperi modalități de a câștiga mai mulți bani. Toate corpurile cerești care se grupează în Casa veniturilor obținute vor fi în Berbec, zodie care este asociată cu activitățile antreprenoriale. Peștii vor lucra împreună cu persoane experimentate. Acei dintre nativi care se vor implica, vor lucra în domenii noi, de graniță. Jupiter se află în Vărsător, deci proiectul ar putea avea ceva de-a face cu formele digitale, deoarece Vărsătorul este legat de tot ceea ce este electricitate și electronică.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 484, săptămâna 8-14 aprilie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *