Un liberal convins, director prin concurs la Salubritas

Rareş Alexandru, un personaj cunoscut de cei din PNL, în calitate de participant activ în campania electorală în zona Piatra- Neamţ, este, de 2 zile, noul director al societăţii SC Salubritas SA. Potrivit site-ului societăţii, cândva a fost postat anunţul de concurs şi, potrivit acestuia, până pe 12 martie trebuiau depuse dosarele pentru selecţie.

Gabriel Armanu, fostul director interimar, care şi el a participat la concurs, va ocupa o funcţie nou creată în Salubritas, poate pentru a-i transmite scurta experienţă acumulată în conducerea societăţii noului manager.

Să menţionăm că Rareş Alexandru a fost o perioadă de timp în cărți pentru șfia de la  Publiserv SA, unde se aşteaptă încă eliberarea  postului de către Gheorghe Triboi. Liberalul Rareş Alexandru este de meserie profesor de educaţie fizică şi sport, absolvent al facultăţii cu acest profil din cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza Iaşi. Experienţa în management şi administraţie vine din perioada 2017-2020, când a fost consilierul personal al fostului primar Dragoş Chitic.

”Nu aş putea să spun ce îmi propun să fac în acest moment fără să văd exact care este realitatea în firmă“, ne-a declarat Rareş Alexandru. “Am nevoie de mai multe informaţii din interior. Abia m-am instalat de două zile, aveam ceva informaţii, dar acum am luat actele la verificat şi vreau să văd exact care este situaţia“.

Valentin Bălănescu

În momdntul în care un CV al noului manager va fi disponibil, îl vom publica cu plăcere

One comment

  • Ioan

    aprilie 2, 2021 at 2:36 pm

    În calitate de pupincuristul lui Țapu, a câștigat, prin concurs de împrejurări, postul de director. Este un fel de Jănel Iosub, chiar mai rău, dar are limba fină. Nu stă mult la Salubritas, îl dă afară administrația, dacă nu, mai rău, DNA-ul.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *