Video. Ţigănci surprinse de camerele de supraveghere când goleau rafturile de la Profi

Trei femei de etnie romă, despre care există indicii că s-ar mai fi ocupat cu furturi din magazine prin zona Târgu Neamţ, au fost surprinse de camerele de supraveghere din Profi, Vânători, când efectiv goleau rafturile de marfă şi doseau produsele sub fuste. Imaginile i-au ajutat pe poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgu-Neamţ  să le identifice pe femeile care, în doar câteva minute, au furat produse în valoare de 2.500 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au depistat în trafic un autoturism în care se aflau trei femei cu vârste de 27, 51, respective 52 de ani, din județele Bacău și Iași. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite mai multe bunuri de uz personal şi alimente, persoanele aflate în autoturism neputând justifica provenienţa acestora.Cele trei femei au fost conduse la sediul Poliției orașului Târgu Neamț pentru continuarea verificărilor, iar în urma cercetărilor a rezultat bănuiala rezonabilă că bunurile în cauză ar fi cele sustrase dintr-o societate comercială din Vânători-Neamț”, a declarat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În ziua de 15 aprilie, cele 3 femei au fost reţinute şi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

C.M.

One comment

  • Yoo

    aprilie 16, 2021 at 1:52 pm

    Ăsta e rromul căruia îi place să “muncească”

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *