Care sunt profesorii beneficiari ai gradațiilor de merit pe următorii 5 ani

A fost luptă strânsă pe cele 204 gradații de merit scoase la concurs anul acesta de Inspectoratul Școlar Neamț. Nu mai puțin de 285 de profesori și personal didactic auxiliar s-au înscris, așa că a curs cu contestații după aflarea punctajelor acordate de membrii consiliului de administrație al inspectoratului. Evaluarea a fost exigentă, dovadă diferențele mari în minus, și de 30-40 de puncte în unele cazuri (lista cu punctajele după contestații o puteți consulta aici).

Printre perdanți se remarcă profesoara de fizică Aida Ilie de la Colegiul Național „Petru Rareș”, care pregătește mulți olimpici în fiecare an. Dintre profesorii cu funcții de conducere, doar unul din cei 7 candidați nu a promovat, directoarea Liliana Chiriac de la Școala Gimnazială Secuieni pierzând cu numai un punct față de ultimul admis. Să mai spunem că Ana Socea, în prezent inspector pentru învățământul primar a promovat concursul pentru funcția sa de bază cu un punctaj mare (138).

Iată care sunt cadrele didactice și didactice auxiliare care vor primi lunar 25% din salariul de bază pe următorii 5 ani:

gradatii merit iul2021

C.I.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *