Cristian Zagarin – noul director tehnic numit la Primăria Piatra Neamț

Cristian Zagarin, de profesie inginer constructor și angajat al Primăriei municipiului Piatra Neamț este propunerea primarului Andrei Carabelea pentru numirea temporară în funcția de director tehnic al Compartimentului de Investiții.

În emisiunea „Cafeaua de dimineață”, de astăzi, 30 iulie, Andrei Carabelea, întrebat dacă există o persoană care să verifice modul de implementare a investițiilor, a declarat: „Chiar săptămâna aceasta am purtat discuția cu doamna Director de la Resurse Umane pentru a scoate la concurs postul de director tehnic. Având experiența nefericită a concursul organizat de 3 ori fără succes la Direcția de Patrimoniu și văzând că cele 5-7 concursuri pe care le-am organizat pentru a angaja ingineri constructori în Primăria Piatra Neamț, au fost un insucces, am luat decizia de a promova, temporar, o persoană foarte onestă, foarte capabilă, care să coordoneze direcția tehnică. Este vorba de domnul inginerul constructor, Cristian Zagarin.

Solicitarea de numire în funcția de director tehnic la Compartimentul de Investiții, fără concurs, a domnului Cristian Zagarin, a fost trimisă spre aprobare Agenției Naționale a Funcționarului Public, urmând să se primească un răspuns în termen de o săptămână.

(M. Z.)

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *