Campanie “Selfie în siguranță” derulată de polițiști și pompieri nemțeni după cele două accidente grave de electrocutare din Roman

După ce Campania „Selfie pe tren nu ia like-uri, ia vieți!” derulată de Poliția Română anul trecut nu a avut efectele dorite în Neamț, dovadă fiind cele două accidente grave prin electrocutare cărora le-au căzut victime adolescenți de 14-15 ani din Roman (amănunte aici și aici), astăzi, 19 august, polițiști și pompieri nemțeni au organizat o nouă acțiune în Roman.

Sub sloganul „Selfie în siguranță”, polițiștii Compartimentului de Relații publice, ai Biroului Judeţean de Poliție Transporturi și cei din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, din Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț și pompierii de la Detașamentul Roman și cei ai Inspecției de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” Neamț au transformat gara din Roman „în punctul central al unui selfie în siguranță”. 

„Suntem polițiști, pompieri dar și părinți. Cele mai senine zile  sunt cele în care ne încheiem misiunea cu zâmbetele voastre.Tinerii adoră provocările și își doresc să se simtă valoroși. Astăzi am îmbrăcat cele două trăiri în haina siguranței și am transformat gara din Roman în punctul central al unui selfie în siguranță. #selfieinsiguranta a fost provocarea lansată de polițiștii și pompierii din Neamț, tinerilor din Roman”, a declarat subinspectorul Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Tinerilor li s-a propus să-și facă selfie în siguranță, departe de cablurile de înaltă tensiune ale marfarurilor, iar cele mai memorabile au fost premiate cu un selfie realizat la înălțime din autospeciala ISU Neamț.

Tinerii care au participat la acest eveniment au scris mesaje pentru prietenii lor, victime ale unor selfie-uri mai puțin fericite de tipul: „Vă așteptăm acasă sănătoși! Aveți grijă de voi!”.

„Lansăm provocarea și tinerilor care nu au reușit să fie astăzi prezenți la eveniment! Realizați cel mai memorabil selfie în condiții de siguranță și postați-l pe o rețea de socializare”, încheie comunicatul IPJ Neamț.

Angela Croitoru

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *