Știre actualizată. Scandal monstru la CJ Neamț: O demisie a Mădălinei Ciubotaru, înregistrată la registratură! Aceasta neagă că ar fi scris actul și acuză că cineva i-a furat documente

Actualizare: Poziția oficială a Mădălinei Ciubotaru privind „demisia” depusă o puteți citi mai jos.

„În urma situației neplăcute provocată de depunerea la registratura Consiliul Județean Neamt a unui document ce reprezintă demisia mea doresc sa aduc următoarele precizări: respectivul document nu reprezintă voința mea și nu a fost depus de către mine.
Am cerut sprijinul Secretarului General al Județului pentru a identifica persoana care a depus in numele meu acest document.
Imediat ce voi afla cine a fost artizanul acestei mizerii, va voi aduce la cunoștință atât dumneavoastră cât și organelor competente!”.
Știre inițială: Am primit la redacție acum câteva minute un document înregistrat la Consiliul Județean Neamț care arată că Mădălina Ciubotaru (Pro România) a demisionat din funcția de vicepreședinte  al Consiliului Județean Neamț. Demisia, irevocabilă, potrivit documentului, are data de astăzi, 2 august, și a fost înregistrată oficial. Contactată de reporterii Mesagerul de Neamț Mădălina Ciubotaru neagă că ar fi scris documentul și spune că acum ceva timp cineva i-a furat niște documente dintr-un birou, de aceea bănuiește cel care le-a furat a depus și acest document ca să-i facă rău.
Ciubotaru Madalina demisie

Adrian Niță, purtătorul de cuvânt al CJ Neamț a promis că mâine dimineață va vedea exact cine a depus respectivul document și că Mădălina Ciubotaru va remite presei un document lămuritor.

Dincolo de ridicolul situației, să remarcăm încă o dată nivelul ridicat al politicii nemțene. (V.B.)

2 comments

 • V.Vasile

  august 3, 2021 at 8:49 am

  Simplu , sa se verifice daca documentul este autentic , daca da , aceasta ,,valoare,, a politicii autohtone sa fie dusa de urgenta (irevocabila) la un control . Concluzia mea de platitor de taxe si impozite , scarbit peste limita , de conducatorii acestui judet , se vede inca odata utilitatea si seriozitatea acestei tarabe numita CJ !

  Răspuns

 • Stere O.

  august 3, 2021 at 9:01 pm

  Se pare că Mădălina Ciubotaru a încurcat declarațiile:
  – să ți se fure un document pe care nu l-ai scris nu se poate.
  – să scrii două demisii din funcția de consilier județean și să ajungă la registratură una din funcția de vicepreședinte, nici asta nu se poate.

  Haideți, oameni buni, s-o ajutăm pe Mădălina să-și pună ordine în demisii și declarații.

  Din toată povestea asta nu pot să nu remarc angajatul CJ care nu numai că a găsit mapa furată, ci a și depus în termen documentul.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *