Încă o încercare cu amenajarea unei creșe la Colegiul Tehnic Forestier Piatra-Neamț

După două încercări eșuate de a trece proiectul de hotărâre de consiliu local prin care ar urma să se amenajeze o creșă în locul cantinei de la Colegiul Tehnic Forestier, în ședința de astăzi, 14 septembrie, se repune în discuție proiectul.

La ședințele din 29 iulie și din 6 august subiectul a stârnit un val de controverse, după ce consilierul local Ciprian Enache (ALDE), reprezentant al Primăriei în Consiliul de Administrație (C.A.) al liceului, a spus că nu votează deoarece nu a fost chemat la ședințe. În ședința din 31 august, ordinea de zi a fost suplimentată cu acest proiect exact cu câteva ore de ședință, însă a fost retras la începutul ședinței, de inițiatorul proiectului, primarul Andrei Carabelea. Motivația care a stat în spatele deciziei a fost lipsa avizul unei comisii deoarece s-au primit târziu documentele de la ședința C.A.-ului din 30 august.

Eu nu am fost împotriva proiectului, am avut o problemă cu modul în care au fost făcute documentele premergătoare. Ni s-au pus pe masă niște documente care erau semnate, teoretic, și de Consiliul de Administrație, iar eu nu am luat la cunoștință despre acest lucru. Aceasta a fost problema pe care am ridicat-o eu. Pentru ședința de astăzi s-au trimis documentele în timp util și de principiu nu ar trebui să fie probleme cu proiectele care fac referire la spațiile de la Colegiul Tehnic Forestier”, a declarat Ciprian Enache, consilier local ALDE.

Mădălina Z.

One comment

  • geo

    septembrie 16, 2021 at 9:37 pm

    .Dar cel mai bine e ca LICEUL FORESTIER SĂ RĂMÂNĂ COLEGIUL TEHNIC FORESTIER,care este un nume şi pe care fiecare factor decizional l-a cionţit cum a putut prin acapararea teritorială:Colegiul de Muzică a luat două niveluri din Internat,Liceul sportiv a luat aripa de la fosta Şcoala 6,care a fost tot al Colegiului Tehnic Forestier,iar acum mai vor şi cantina…De ce?Cu ce drept?Cum să faci tu creşă într-o şcoală plină de adulţi? De ce nu s-ar reabilita acea cantină printr-un proiect pentru elevii şi profesorii care învaţă în acest Colegiul Tehn ic Forestier,ajungând astfel ca în Europa unde acolo se învaţă,acolo se mănâncă…oamenii care iau decizii chiar nu gândesc?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *