Horoscop 14-20 octombrie

Marte în trigon cu Jupiter pe 18-19 octombrie reprezintă un indicator al succesului în viață.

Cei mai favorizați sunt peroanele cu o credință puternică credință în sine și care au și manifestă intenții bune și oneste.

Condițiile actuale de viață presupun ajutorarea umană totală. Cei care aleg altfel se pot transforma în războinici care doresc să cucerească doar pentru a-și asigura lor hrana și un oarecare confort.

Energiile acestui trin Marte-Jupiter sunt pentru susținerea luptătorilor care luptă de partea umanității.

Berbec

Pe 18 octombrie, Marte și Jupiter oferă o zi deosebită nativilor din Berbec.

Luna Plină din 20 octombrie cade în Berbec. Acest aspect astrologic anunță ceva de o importanță majoră pentru nativi.

Marte, guvernatorul zodiei, își unește forțele cu Soarele, oferind Berbecilor multă energie. Cei mai mulți dintre nativi se vor simți unici și cu mult deasupra jocului.

Marte și Jupiter se asigură că acțiunile nativilor vor conduce către profit.

Datorită Lunii Pline, stare de bine îi cuprinde pe Berbeci. Aceștia vor avea deschiderea să observe și să conștientizeze prim aprioritate a vieții lor.

Acest fapt îi face să fie împliniți.

Taur

Una dintre cele mai fericite zile din octombrie pentru Tauri pare să fie în data de 15 octombrie. Jupiter și Soarele se află în conjuncție în Casa carierei nativilor din Taur. Acesta este un aspect rar, care se petrece doar de două ori pe an și în alte Case astrologice.

Luna Plină din 20 octombrie cade în Berbec, în Casa subconștientului nativilor din Taur. Pentru unii dintre nativi este vorba despre sfârșitul unui ciclu, dar și despre începutul unuia nou.

Taurii pot afla detalii despre secretul unei persoane sau chiar un secret de-al lor va fi aflat.

O altă modalitate de a folosi această Lună Plină o reprezintă solitudinea. Taurii devin foarte creativi în această perioadă dacă vor avea voința să lucreze în singurătate.

Gemeni

O zi veselă și plină de dragoste este 15 octombrie, când Jupiter, aflat în Semnul de Aer al Vărsătorului, luminează Casa dragostei, a creativității și fericirii nativilor din Gemeni.

Jupiter și Soarele își trimit raze prietenoase în această perioadă și trebuie menționat că Soarele se află în tranzit prin Balanță.

Gemenii sunt foarte eficienți dacă lucrează în domenii precum difuzarea, publicarea sau în lumea digitală-IT.

Luna Plină cade în Berbec pe 20 octombrie și luminează Casa prieteniei nativilor din Gemeni. Pot apărea prieteni pe care nativii nu i-au mai văzut de foarte mult timp.

Rac

Luna Plină din 20 octombrie cade în Berbec. Atenția nativilor din Rac este îndreptată către viața profesională. Această Lună Plină marchează un moment important pentru nativi- Luna Plină cade în Casa premiilor și a realizărilor profesionale.

Jupiter îi ajută pe Raci să obțină un bonus, un avantaj, un comision de șa firma la care lucrează sau din activități independente.

O sumă generoasă de bani pare să fie în drum spre Raci.

Saturn tranzitează Casa banilor altor persoane, astfel că banii împrumutați au cele mai mari șanse să se întoarcă acum la proprietari.

Leu

Jupiter se află în Casa relațiilor care prezintă și angajamente. Fie că sunt relații de dragoste, fie de afaceri. Cel mai important este faptul că Jupiter susține aceste relații și lucrează ca ele să continue mult timp.

Pe 15 octombrie, Soarele, guvernatorul Leilor este sincron cu Jupiter. Nativii au mari ocazii să încheie o afacere de amploare.

Luna Plină din 20 octombrie cade în Berbec. Dorința de a călători a Leilor se află în creștere.

Având în vedere pozițiile lui Jupiter și ale Soarelui, Leii au ocazia de a călători alături de persoana iubită.

Fecioară

Soarele și Jupiter susțin munca și remunerarea muncii. Indiferent dacă este în cadrul unei firme sau independentă.

Ziua de 15 trebuie luată în calcul pentru inițieri. Fie că sunt spirituale sau se referă doar la primul pas dintr-un domeniu foarte important pentru Fecioare.

Pe 17-18 octombrie, Marte și Jupiter susțin afacerile nativilor. Marte se află în Casa veniturilor, iar Jupiter în Casa de lucru a Fecioarelor.

Luna Plină din 20 octombrie atrage atenția asupra Casei banilor altor persoane. Nativii pot solicita asistență financiară pentru facultate, o ipotecă pentru a cumpăra o casă sau o linie de credit pentru a vă deschide propria afacere.

Balanță

Jupiter se află acum în Casa iubirii adevărate și îi susține necondiționat pe nativii din Balanță. Aceia dintre ei care sunt singuri au acum numeroase ocazii în care să întâlnească pe cineva. Regulile pandemice ne-au făcut să ne simțim singuri, iar nebunia prezentă pare mai ușor de suportat în doi. Zilele de 15-16 sunt optime pentru întâlniri.

Pentru nativii care își doresc un copil, 15-16  sunt perfecte pentru concepție. Luna Plină din 20 octombrie cade în Berbec. Este o Lună Plină prietenoasă și care luminează Casa parteneriatelor Balanțelor. Nativii se află în situații precum logodnă sau căsătorie.

Marte în conjuncție cu  astfel că nativii sunt hiperenergici.

Scorpion

Pe 15 octombrie Jupiter se află într-un aspect perfect față de Soare. Acest aspect este asociat cu fericirea. În cazul Scorpionilor, fericirea provine din rezolvarea problemelor de casă și familie.

Luna Plină din 20 octombrie cade în Berbec. Luna luminează în această perioadă Casa proiectelor de lucru zilnice ale Scorpionilor. Este foarte posibil ca nativii să lucreze din greu din greu pentru a ajunge la un final mulțumitor.

Nu se recomandă extenuarea în acest caz, deoarece Luna Plină atinge și zone ale sănătății nativilor.

Scorpionii să fie blânzi cu propria persoană.

În această perioadă nativii sunt implicați într-un joc cu miză mare pe termen lung. Chiar dacă au dreptate, au nevoie de o strategie inteligentă pentru a reacționa. În această perioadă nativii sunt agasați de persoane de gen feminin.

Săgetător

Pe 15 octombrie poate fi cea mai bună zi din octombrie pentru Săgetători. Jupiter și Soarele își unesc forțele peste sistemul solar aducând fericire și câștiguri materiale.

Talentul nativilor de a comunica în comunicare este un alt element cheie pentru succesul în aceste zile.

Romantismul îi cuprinde pe Săgetători sub Luna Plină din 20 octombrie ce cade în Berbec. Luna Plină luminează Casa dragostei nativilor din Săgetător. Această Casă supraveghează sarcina și creșterea copiilor.

Grijile vieții se topesc atunci când nativii vor acorda maximă atenție partenerului lor și copiilor.

Capricorn

Jupiter tranzitează Casa veniturilor și își începe mișcarea directă din 17 octombrie. Nativii vor simți un sprijin nedefinit care îi împinge să se aventurieze dincolo de confortul lor financiar mental.

Luna Plină din 20 octombrie cade în Berbec. Capricornii sunt ajutați să ajungă la o concluzie finală ce privește o chestiune imobiliară sau familială.

Unii dintre nativi s-ar putea muta datorită oportunităților profesionale care apar. Pentru alți nativi, locuința actuală poate deveni prea scumpă și își caută un alt apartament.

Marte în conjuncție cu Soarele sub această Lună Plină oferă energie suficientă nativilor pentru a finaliza orice discuție și pentru a găsi soluții pentru locuință sau proprietatea deținută.

Vărsător

Pe 15 octombrie Jupiter și Soarele transformă o zi obișnuită în preferat lunii pentru Vărsători. Acum se poate programa un interviu, o întâlnire cu un VIP, o conferință de presă. Nativii care sunt relaxați în aceste zile vor avea cel mai mult de câștigat.

Luna Plină din 20 octombrie cade în Berbec. Această Lună Plină pune accentul pe călătorii pe distanțe scurte.

Casa călătoriilor are legătură și cu rudele apropiate, astfel că nativii pot merge în vizită la u frate/soră, văr sau împreună cu unul.

Pești

Luna Plină din 20 octombrie cade în Berbec și are efecte de stopare a gândurilor despre bani ale Peștilor.

Este posibil ca nativii să primească ce li se datorează. Dacă au de plătit cuiva o sumă mai mare, să întocmească un plan de eșalonare a plăților.

Pluton și Soarele stabilesc în această perioadă o situație nedreaptă. În acest caz, dacă Peștii sunt deranjați de o persoană sau de ceva, vor trebui să reducă pierderile și să scape de situație.

De exemplu, dacă au de plătit o datorie la stat sau la amanet, ar trebui plătească de urgență. În ambele cazuri penalitățile sunt uriașe.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 511, săptămâna 21 – 27 octombrie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *