Târgu Neamț: Suspectul în cazul dublei crime arestat, săpăturile pentru găsirea corpului Magdalenei Ursu continuă

Antonio Ilie Arhip (51 de ani), suspectul principal în cazul dublei crime, mamă și fiică, din Târgu Neamț, a primit ieri, 20 octombrie, arest preventiv pentru 30 de zile. El a contestat imediat decizia Tribunalului Neamț, așa că la Curtea de Apel Bacău se va da o pronunțare definitivă.

După ce ieri în curtea bărbatului au găsit cadavrul copilei, Andreea Arhip, dispărută din anul 2006, când avea 5 ani, anchetatorii continuă săpăturile în speranța că o vor găsi și pe mama acesteia, Magdalena Ursu, care avea 24 de ani. „Săpăturile continuă și astăzi. Încă nu a fost găsit corpul femeii. Femeia și fetița erau din Buhuși, dar locuiau toți trei la Târgu Neamț“, a precizat procurorul Marius Ianuș, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț.

Înainte de dispariție, femeia divorțase de bărbat și locuia cu părinții, la Buhuși. Ea obținuse custodia fiicei. În dimineața de 8 decembrie 2006, Antonio Arhip s-a dus în vizită la fetiță, în Buhuși. Toți trei au ieșit în oraș pentru cumpărături și de atunci copila și mama ei n-au mai fost văzute, bunicul matern anunțând dispariția abia în 7 martie 2008.

Angela Croitoru

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *