Programul festivităților organizate de Ziua Națională a României în Piatra-Neamț

În cinstea Zilei Naționale a României pe 1 Decembrie, începând cu ora 11:00, în municipiul Piatra-Neamț vor avea loc o serie de demonstrații în amintirea eroilor din Primul Război Mondial. Ceremonia militară organizată de Garnizoana Piatra-Neamț, la solicitarea Instituției Prefectului județului Neamț, se va desfășura la Monumentul Eroilor din Cimitirul Eroilor, conform programului anunțat.

De la ora 12:30, Asociația Profesorilor de Istorie organizează, în premieră,  pe platoul Curții Domnești o defilare a nou înființatei Gărzii de Onoare de la Curtea Domnească a lui Ștefan cel Mare. Garda de Onoare este formată din 12 stegari, 12 curteni, un vornic și un căpitan, formate din elevi selectați de la școlile din Piatra Neamț.

Manifestările de Ziua Națională a României se vor desfășura în condiții de siguranță sanitară, cu respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu virusul Sar-COV-2.

Mădălina Z.

One comment

  • constantin

    noiembrie 30, 2021 at 8:57 am

    La aceasta activitate pot participa si nevaccinatii sau este tot o activitate a lui Arsenie cu vaccinatii.Nevaccinatii daca trec prin zona respectiva pot respira si ei?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *