Veniți de achitați lumină: Primăria Piatra-Neamț cheltuieli de 252.100 lei (fără T.V.A.) pentru iluminatul de Crăciun

Conștientă că mulți pietreni simt nevoia de cât la multă lumină în zonă, Primăria municipiului Piatra-Neamț, al cărui buget local nu mai poate fi numit unul de austeritate, achiziționează corpuri de iluminat decorativ pentru perioada sărbătorilor de iarnă, în valoare de 252.100 lei (fără T.V.A.). Dovada o găsim în anunțul din 1 noiembrie, încărcat pe platforma de licitații publice SEAP.  Apropo de cheltuieli, este bine să nu uităm că  pe ordinea de zi a ședinței de consiliul local, de mâine, 3 noiembrie, există un proiect de hotărâre prin care urmează ca generoasa Primăria să aloce alți 160.000 lei, la organizarea Târgului de Crăciun (amănunte aici), tot din bugetul local.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 12 noiembrie, deci un termen destul de scurt, iar furnizorul care va depune cea mai atractivă ofertă trebuie să ofere o garanție pentru 36 de luni și o durată de viață a LED-urilor de minim 20.000 de ore.

Suma amintită acoperă  doar cheltuielile cu furnizarea și transportul decorațiunilor pentru iluminatul festiv, nu și cheltuielile cu montarea acestora. Cum se pare că balta are pește și vin vremuri bune de hălăduială cu PSD, se va găsi o soluție și pentru banii de montaj.

Inna Teodorescu

2 comments

 • AS

  noiembrie 3, 2021 at 8:43 am

  Tichia de mărgăritare (care de fapt nici nu-s) a chelului.

  Răspuns

 • V.Vasile

  noiembrie 4, 2021 at 8:44 am

  Mai care sunteti voi pe acolo , sunteti nebuni sau nesimtiti ? Nu zic cateva luminite de craciun sa fie dar cand avem asemenea nenorocire la usa si multe familii aprind lumanari pt. cei decedati voi ardeti banii in loc sa-i directionati pt. stingerea cat de cat a pandemiei ? Daca asemenea porcarie a trecut de consilieri ,este inca o dovada ca acolo nu au ce cauta lipitorii de afise , franarii si tot felul de ghiocei !

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *