Produsele Expo Carm nu pot lipsi de pe masa de Crăciun

Carmangeria Expo Carm Piatra Neamţ este echivalentul produselor unicat, mereu proaspete, după reţete originale, folosind condimente şi materie primă naturale, atent selecţionate, pentru bucuria papilelor tale gustative.

Cu o experienţă şi tradiţie de peste 18 ani în domeniu, beneficiind de expertiza domnului Florin Ifrim, recunoscut pe piaţa naţională de profil, Expo Carm oferă mereu suprize plăcute celor care îi trec pragul.

Dacă te pregăteşti încă de pe acum pentru masa de Crăciun, uimeşte-ţi familia şi prietenii cu aceste produse tradiţionale, unicat care îţi vor transforma sărbătorile în momente unice şi din punct de vedere culinar.

 

Carnea utilizată în preparea produselor Expo Carm este sută la sută naturală din tara noastra, proaspătă, atestată din punct de vedere sanitar-veterinar şi atent selecţionată, fără niciun fel de aditivi. Sănătatea tuturor preparatelor oferite este o prioritate a firmei care ţine ca marca proprie să fie în integralitatea ei una a calităţii şi originalităţii.

Produsele din oraşul tău, Piatra Neamţ, realizate după reţete originale, nu pot lipsi de pe masa de sărbători.

Ne găsiți în Piața Centrală, în două locații lângă Forum Center și lângă Patiseria Palina

si la Magazinul Gara vizavi de Biseria de la Gara.

Ce mai aştepţi? Vino la Expo Carm!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *