Ursărescu își pregătește trecerea la Tăriceanu?

pietricica turism

În urma reuniunii liberale  numită de ei ”Delegație Permanentă”, am primit la redacție un comunicat din partea lui Dorinel Ursărescu, încă președintele filialei Neamț a PNL. După cum este conceput comunicatul, pare un fel de scrisoare argument care să  justifice o plecare  către partidul domnului Tăriceanu. Altfel, este greu de crezut că Ursărescu și-ar fi permis să critice conducerea centrală a partidului, chiar înainte ca aceasta să decidă în privința viitorului organizației nemțene.

ursarescuCOMUNICAT DE PRESĂ:

Membrii Delegatiei Permanente a PNL Neamt, dezamăgiți de atitudinea conducerii centrale a PNL

 In cadrul Delegației Permanente a PNL Neamț, care a avut loc sâmbătă, 16 august a.c., din cei 93 de delegați prezenți la eveniment, cei 74 de delegați rămași în sală au votat în unanimitate pentru susținerea actualului Birou Politic Teritorial, acordându-i încrederea deputatului PNL Dorin Ursărescu, datorită activității sale în calitate de președinte al filialei județene a PNL Neamț.

La eveniment au fost invitați Marian Petrache, secretarul general al PNL, Mihai Țurcanu, secretar regional al PNL pentru regiunea Nord – Est și Florin Țurcanu, vicepreședinte al PNL responsabil pentru regiunea Nord – Est.

În ciuda susținerii puternice a întregii delegații pentru Dorin Ursărescu, susținere bazată pe o bună colaborare de-a lungul timpului și demonstrată de rezultatele câștigate în alegeri, cât și în ciuda problemei ridicate de către membrii delegației și anume inutilitatea numirii unui birou interimar pentru această organizație, situație care ar avea un efect negativ direct asupra activității birourilor politice locale, reprezentanții conducerii centrale au decis să se comporte arbitrar, fără să ia în considerare susținerea legitimă pe care deputatul PNL Dorin Ursărescu o are la nivelul județului.

Invocarea unor argumente precum divizarea internă, infirmată de altfel astăzi de către votul delegației sau rezultatele la alegerile europarlamentare din mai 2014, motiv nejustificat deoarece PNL a ocupat locul 2 la nivelul județului Neamț, este de prisos în actualul context, în care singura atitudine negativă este cea a domnului Eugen Țapu, a cărui misiune principală a devenit dezinformarea, ba mai mult decât atât, dezbinarea PNL Neamț.

”Atât eu, cât și membrii Delegației Permanente a PNL Neamț suntem dezamăgiți de atitudinea conducerii centrale a PNL. Rezultatul muncii noastre din ultimii ani este confirmat de evoluția filialei și de unitatea membrilor. Au fost președinți de filiale care, la finalul ședinței, au spus că vor demisiona dacă se va lua decizia de a numi un birou interimar al organizației județene. Luând în considerare campania electorală care urmează și necesitatea unei echipe puternice și eficiente la nivelul județului

Neamț, județ în care liberalii au întâmpinat mereu dificultăți, consider că această schimbare de atitudine față de întreaga echipă reprezintă o ofensă adusă unor liberali care nu au făcut decât să se străduiască pentru acest partid și să promoveze valorile liberale. Lupta politică pe care PNL trebuie să o ducă este față de partidul stat, a cărui guvernare este nefastă, nu față de o echipă consolidată la nivel județean, care a devenit în ultima perioadă o țintă.” – a declarat deputatul PNL Dorin Ursărescu.

16 august 2014                                               Departamentul de comunicare al PNL Neamț

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.