Tăriceanu vine la Piatra Neamț să-l confirme pe Iacoban la ALDE?

tariceanuJoi,  21 ianuarie, este anunțată vizita șefului Senatului României în Neamț, cel mai probabil la Hanul Răzeșilor. Surse din ALDE, dar și din UNPR, vorbesc despre o finalizare a negocierilor dintre o fracțiune a UNPR Neamț cu partidul condus de Tăriceanu, care va fi materializată printr-un anunț al acestuia.

Constantin Iacoban, președintele Consiliului Județean Neamț, șef și la UNPR, pare să fi fost dezamăgit de atitudinea conducerii centrale față de filiala nemțeană și să fi ales calea spre un alt partid care făcea parte din fosta coaliție de guvernare.

Iacoban 12Dacă acest transfer se va materializa, rămâne de văzut ce se va întâmpla la nivelul UNPR, câți dintre consilieri sau primari îl vor urma. Unii primari UNPR au fost deja chemați la negocieri cu Ionel Arsene și este greu de crezut că nu vor accepta oferta PSD, fie și numai pentru a-și asigura liniștea, în condițiile în care PNL-ul nu pare să fie interesat de racolarea lor.

Nu este exclusă nici o înțelegere cu bătaie lungă între ALDE și PSD, care să vizeze președinția Consiliului Județean, cunoscute fiind relațiile bune între Ionel Arsene și șeful de la Hanul Răzeșilor.

Eventuala trecere a lui Constantin Iacoban la ALDE ar pune în discuție și candidatura la Primăria Piatra Neamț, unde se presupunea că va candida Cătălin Drăgușanu. Mai ales că s-au cerut trei nominalizări pentru candidatură. (MSG)

adolescenteen news

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.