Ultim omagiu pentru Stelică Tiubeică de la rude, colegi și prieteni

„A fost un tată foarte bun și de la care am învățat multe. A fost un exemplu pentru mine. M-a ajutat, întotdeauna și a fost alături de mine permanent”, a spus Ștefan, fiul lui Stelică Tiubeică, inspectorul pe probleme de sănătate publică din cadrul DSP Neamț, care a decedat, în dimineața zilei de 8 ianuarie. Acesta a fost condus pe ultimul drum, astăzi, 10 ianuarie, de către familie, rude, prieteni și colegi.

La fel de îndurerați au fost și șeful DSP, dr. Dan Morenciu („A fost un om deosebit. Nici, nu am cuvinte să-mi exprim regretul”) și consilierul local de la Târgu Neamț, Aurel Aciocârlănoae („Regretăm dispariția bunului nostru prieten Stelică Tiubeică. A fost un om pentru oameni. Nu ne-am așteptat la așa ceva. Dumnezeu să-l odihnească”).

La casa din Petricani a lui Stelică Tiubeică s-au adunat sute de prieteni și colegi, dar și cetățeni care l-au cunoscut, pentru a-i aduce un ultim omagiu celui care le-a fost prieten și coleg. Printre cei care și-au luat rămas bun de la Stelică Tiubeică s-au regăsit și directorul DSP Neamț, dr. Dan Morenciu, primarul comunei, Petrică Rotaru, city-managerul de la Târgu Neamț, Vasile Apopei și consilierul local Aurel Aciocârlănoae. (C.T. STURZU)

1 COMENTARIU

  1. Sunt consternata,ca un,,munte de om,,ca Stelica Tiubeica,a putut parasi aceasta lume atat de repede.Fiei tarana usoara si condoleante familiei sale! Cu siguranta va lipsi multor oameni,familei,prietenilor si colegilor de munca.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.