A fost prins dezaxatul! Cazul bătrânei agresate rezolvat parțial

După o zi întreagă de căutări, polițiștii locali au reușit să pună mâna pe agresorul bătrânei, în această seară (8 februarie). Florin Mihai (29 de ani) a fost găsit tot în zona Pieței centrale, numai că nu în apropierea punții unde a lovit bătrâna, ci în capătul celălalt, în apropierea unei carmangerii. A fost ridicat imediat și dus la sediul Poliției locale, urmând să fie predat Poliției municipiului Piatra-Neamț, unde se află în lucru dosarul penal de lovire.

IMG_0022Florin Mihai le-a spus polițiștilor locali că a fost internat la Gâdinți, deci este foarte posibil să aibă vreo boală psihică serioasă, care să explice comportamentul său violent. El a trecut pe lângă bătrână și a lovit-o pur și simplu, de a proiectat-o în stradă. Noroc că nu trecea nicio mașină în acel moment. Cei care îl cunosc pe Florin Mihai spun că nu este la prima ieșire violentă și au fost situații când a atacat oameni cu cuțitul, tot așa, din senin.

Chiar dacă Poliția locală și-a spălat un obraz în urma unei acțiuni ample, celălalt obraz a rămas pătat de Constantin Macovei, care, dacă ar fi alergat atunci, pe loc, după agresor, ar fi creat o altfel de impresie publică. Și, chiar dacă nu l-ar fi prins, lumea ar fi avut sentimentul că nu-i plătit degeaba, pentru că măcar ar fi încercat. Așa, numai sancționarea polițistului local, care a dat impresia că este absent cu totul la ce se întâmplă în jurul lui, mai poate salva imaginea instituției. Și poate funcționa drept exemplu și pentru alții, dacă vor fi vreodată tentați să întoarcă spatele unui om agresat pe stradă.

C. MIRCEA

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.