Consiliul lui Dan Vasile Constantin propune mazilirea lui Lazăr de la spital

Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Neamț a reușit să comită o hârtie oficială prin care propune înlăturarea medicului Lazăr din fruntea spitalului. „S-a propus încetarea și rezilierea contractului de management în cazul domnului Lazăr. De acum este problema celor de la spital”, a declarat Dan Constantin. Hârtia întocmită de CA va fi înaintată președintelui CJ Neamț, iar de aici se va dispune sau se va impune o decizie.

consiliu de administratie spitalul judeteanÎntoarsă de la o întâlnire pe teme agricole, la ora 14.05, Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț, nu știa încă nimic de propunerea CA-ului: „Până acum nu m-a anunțat nimeni nimic, dar eu de abia am revenit la birou”.

În Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, dr. Ioan Lazăr, managerul unității, se declară calm: ”Ei pot să propună și să ceară orice. Demiterea o poate face doar președinta Consiliului Județean și aștept acum să văd ce se întâmplă. Între timp, studiez cu niște prieteni juriști situația”, a spus dr. Lazăr.

Andreea AMARIEI

One comment

  • nae

    martie 4, 2016 at 8:03 am

    Foarte bine ca si asa la ORL pacientilor li se vorbeste foarte arogant , sfidator chiar , acolo trebuie facut ceva , umblat si la latura umana de relatie cu pacientul , nu tipi la pacient cum din pacate face acum o doamna de pe acolo .

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *