Daniel Vasiliu își dă demisia din funcția de vicepreședinte al CJ Neamț și se alătură echipei liberale

vasiliuDaniel Vasiliu Macovei a anunțat luni, 25 aprilie a.c., că își dă demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț în urma deciziei de a se alătura echipei PNL Neamț, din cadrul căreia îl va susține pe deputatul Mugur Cozmanciuc.

Pentru că sunt un om de onoare, după ce am anunțat că fac parte din echipa PNL Neamț, am decis să îmi dau demisia din funcția pe care o dețin la Consiliul Județean Neamț. Îl susțin pe deputatul Mugur Cozmanciuc pentru a câștiga președinția Consiliului Județean Neamț și în următoarele săptămâni mă voi implica în organizarea și coordonarea campaniei electorale în județul Neamț”, a declarat acesta.

Daniel  Vasiliu Macovei a anunțat că va fi  coordonatorul tehnic al proiectului și programului PNL NEAMȚ 2020.

”Expertiza pe care am dobândit-o până în prezent o voi utiliza în folosul cetățenilor, de aceea m-am alăturat echipei PNL Neamț”, a mai completat Daniel Vasiliu Macovei.

Președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc consideră că venirea lui Daniel Vaasiliu Macovei în echipa liberală aduce plus valoare acesteia prin expertiza acestuia în administrație.

“Mă bucur că îl am în echipă pe domnul Daniel Vasiliu, a cărui experiență aduce plus valoare în PNL Neamț și va face o diferență în bine pentru nemțeni. Domnul Dan Vasiliu va ajuta la coordonare, va fi unul din oamenii pe care mă bazez, iar parteneriatul în cadrul echipei liberale este pe termen pe mediu și lung, chiar pe 20 de ani aș spune, pentru că suntem tineri și vrem să facem lucruri pentru cetățeni. Experiența și expertiza profesională și administrativă pe care a acumulat-o o vom folosi pentru a ajuta comunitatile locale și primarii indiferent de culoarea politică pentru a atrage surse de finanțare și mă refer aici la fonduri europene, fonduri guvernamentale dar și din mediul privat pentru investitiile în derulare și pentru investitii noi. Vă rugăm să aveți încredere în noi, în echipa liberală, aveti încredere  în proiectul NEAMT 2020, ca să vă demonstrăm că se poate mai bine”, a declarat președintele PNL Neamt Mugur Cozmanciuc. (PNL Neamț)

2 comments

 • ioan

  aprilie 26, 2016 at 9:32 am

  Astazi toti care taie frunza la ciini au expertiza,vai de capul lor, dupa ei potopul.

  Răspuns

 • Daniel Vasiliu

  aprilie 26, 2016 at 4:58 pm

  Stimate domn, spre deosebire de alte persoane cate prefera sa comenteze in umbra unor nume false poate, eu am taria de caracter sa stau in fata persoanelor care incearca sa ma denigreze fara sa ma cunoasca. Imi pare rau ca ati ales aceasta modalitate de a ma jigni , as fi preferat sa mi o spuneti in fata , si sa argumentati opinia dvs. Ori sunteti platit, ori sunteti dezinformat, pentru detalii va stau la dispozitie oricand , pentru a mi spune parerea si de unde stiti ce am facut in acesta viata. Ma indoiesc ca veti avea curajul sa ne privim in ochi , veti prefera probabil alte comentarii acide fara suport..ca asa e moda , sau comanda . Cu respect , Daniel Vasiliu.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *