Abuzuri la Apa Serv

Sau măcar reclamații de abuzuri. Sindicatul Apa Serv sare în apărarea directorului companiei județene, reclamând că ”politicienii locali” comit ”abuzuri” în încercarea lor de a-l demite pe Cătălin Dughir.

«SINDICATUL APASERV

Noi, Sindicatul APASERV, prin prezenta, vă facem cunoscute următoarele

După cum știți, de-a lungul timpului, s-a tot încercat schimbarea abuzivă a Directorului General, în persoana dl. Dughir Ionuț. Pe lângă disconfortul creat de presă, a fost indus și un climat de nesiguranță vizând locurile de muncă, întrucât, cum bine știm, s-a urmărit înlocuirea personalului existent cu personal aservit partidelor politice.

Această nesiguranță vizează și salariul, întrucât, de multe ori, în presă, politicienii locali au venit cu soluții care vizau scăderea salariilor. Pe această cale, precizăm că grila noastră de salarizare cuprinsă în contractul colectiv de muncă, prezintă salarii reduse.

Vrem să arătăm că, înainte de numirea dl Dughir ca Director General, condițiile de muncă nu erau conforme cu prevederile legale, atât în domeniul securității și sănătății în muncă, cât și cu prevederile legale în privința drepturilor salariale. Astfel, înainte de numirea dl. Dughir salariații nu aveau nici măcar un minim echipament de protecție, având în vedere condițiile periculoase în care se lucrează, mai ales la Serviciul de Canalizare. Acum, salariații dețin echipamente profesionale de protecție a muncii, asigurate prin programe de finanțare (?).

Pe această cale, vă comunicăm că noi, sindicatul APASERV, sindicat reprezentativ conform legii, îl susținem pe dl. Director General Ionuț Dughir și sub nicio formă nu suntem de acord cu demiterea sa, considerând că este un abuz din partea clasei politice locale.

Biroul executiv Sindicat APASERV SA»

Adresa oficială a sindicatului o puteți studia în original:

https://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2016/09/26.09.2016-Informare.pdf

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.