Avem subprefect cu jurământ depus

vlad ciurea subprefectVlad Ciurea, noul subprefect interimar al județului Neamț, a depus jurământul luni, 5 septembrie, în cadru oficial, în prezența prefectului, a celor doi vicepreședinți de Consiliu Județean, a secretarului județului și a mai multor oficiali din Neamț.

Cu ocazia investiturii, noul subprefect ne-a asigurat că va face față cu brio solicitărilor noii funcții, mai ales că are experiența necesară. „Vă asigur că înțeleg pe deplin responsabilitatea acestei funcții. Mă voi folosi de experiența acumulată atât din mediul privat, cât și din funcția publică de comisar șef adjunct al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Nord Est Iași, fost comisar șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Neamț, când am participat la întâlnirile Colegiului Prefectural, ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cât și la ședințele Comisiei de Dialog Social. Îmi asum răspunderea de a-mi desfășura activitatea în concordanță cu responsabilitățile solicitate de această funcție și de a susține toate măsurile ce pot duce la prosperitatea economică a județului”, a declarat Vlad Ciurea.

Noul subprefect ne-a asigurat și de disponibilitatea dumnealui pentru „dialog și transparență”: „Pentru acest lucru mă bazez, în primul rând, pe buna colaborare cu doamna prefect, pe buna colaborare cu toți conducătorii de instituții deconcentrate din județul Neamț, cât și pe cea cu partenerii de dialog social. Principiile care guvernează și vor guverna acest mandat sunt: orientarea către cetățean, profesionalismul și, nu în ultimul rând, deplina legalitate. Reprezentanților mass-media le transmit întrega mea disponibilitate la dialog și transparență. Vreau să transmit și un mesaj cetățenilor județului Neamț: ușa subprefectului este întotdeauna deschisă pentru problemele ce țin de instituția noastră”. (Andreea AMARIEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.