Concurs pentru fotoliul lăsat gol de subprefectul Ciurea

vlad-ciurea-subprefect
Subprefectul Vlad Ciurea a lăsat gol jilțul de la Protecția Consumatorilor

Șefia Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Neamț este scoasă la concurs la finele lunii septembrie.

Jilțul a fost ocupat, după cum se știe, de dl. Vlad Ciurea, care, între timp, a ajuns subprefect al județului.

“Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iași) organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacante, de comisar I superior în cadrul CRPC Regiunea Nord-Est (Iași) – CJPC Neamț”, se specifică în anunțul postat, strategic sau nu, la locurile de muncă bugetare din județul… Iași.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de articolul 54 din Legea 188/1999, privind Statutul funcționarilor publici, cu modificările și completările ulterioare.

Pe data de 26 septembrie, la ora 10:00, este programată proba scrisă, în timp ce data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relații suplimentare se pot obține la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Est (Iași) cu sediul în Iași, str. Toma Cozma nr. 11 , telefon 0232/808778.

Alte detalii, AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *