Cine poartă tricoul 10 la PSD Neamț?

Întâlnirea doamnelor social-democrate, care ar fi avut loc în după-amiaza de 20 octombrie – nu că ar fi fost anunțată în mod oficial pe undeva -, a fost prilejul potrivit pentru mobilizarea forțelor feminine din PSD Neamț și desemnarea cu titlu de președinte interimar al OFSD Piatra Neamț a Florentinei Moise. Mesaje, discursuri, Ionel Arsene, Ioan Munteanu, Emilia Arcan, Luminița Vîrlan, apariții, pupături, trandafiri roșii – cum altfel? – și, între toate, un chip cunoscut unui anumit segment din publicul de Piatra Neamț, în special din campania electorală pentru Primăria Piatra Neamț, când a candidat din partea M10.

ana-monda-2 ana-mondaCă Ana Monda s-a întors la prima dragoste politică, PSD, nu miră decât pe cei născuți după anul 2000. Pe ceilalți, ar putea să-i încerce, dar foarte, foarte puțin, curiozitatea asupra motivelor care ar fi putut determina o organizație precum PSD Neamț să primească adeziunea unei persoane ca Ana Monda. Oricum, e irelevant.

Relevant este că Ana Monda rămâne Ana Monda indiferent sub ce coloratură politică se plasează într-un moment dat, că M10 Neamț nu are înregistrată nicio demisie oficială a acesteia din cadrul formațiunii, că PSD Neamț și-a întărit poziția în cadrul Consiliului de Administrație al Apa Serv, indiferent că e vorba despre cel nou sau cel vechi. Și mai rămâne certitudinea că… ce e val, ca valul trece. (D.O.)

sursa foto: Facebook, Ionel Arsene, președintele PSD Neamț

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *