Oficial se fac angajări la “Apa Serv”

După ani de zile în care pe site-ul Companiei Județene “Apa Serv” Neamț nu au apărut anunțuri pentru angajarea de personal, iată că acum conducerea interimară a publicat chiar două: unul pentru economist și celălalt pentru sudor.

Anunțul pentru economist pe postul de analist resurse umane a fost postat pe 31 martie, deci cei interesați au doar câteva zile lucrătoare la dispoziție pentru a se înscrie, data limită fiind 6 aprilie. Concursul este pe 10 aprilie, la ora 9:30.  Tematica este amplă: legislația muncii, codul fiscal, precum și legile bugetului de stat și ale asigurărilor sociale. Dosarele se depun la registratura companiei, iar cei care vor intra în concurs trebuie să obțină la testarea scrisă minimum 70 de puncte, iar la interviu 49 de puncte, pentru a ocupa această funcție.

Anunțul pentru postul de sudor a fost postat pe 4 aprilie, iar cei interesați pot depune dosarele până luni, 10 aprilie. Concursul este programat pe data de 20 aprilie, la ora 9:30. Vor fi două probe – cea practică și interviul. Punctajul necesar pentru promovare este de minimum 70 de puncte la testare practică și 49 de puncte la interviu. Persoanele care nu vor obține minimul de puncte la testarea practică, nu vor fi invitate la interviu.

Ca detaliu ar trebui amintit și celebrul concurs pentru cele două posturi de jurist, anunțul fiind postat pe site doar câteva zile. Chiar în ziua concursului acesta s-a amânat. Inițial s-au înscris 9 persoane, dar în ziua competiției s-au prezentat doar două. (G. BUFTEA)

One comment

  • Maria Sfetcu

    aprilie 4, 2017 at 5:43 pm

    Ok,bun,la Apa Serv se întâmplă așa ceva pe când la celelalte societăți ale consiliului local sau județean nu am văzut. Și vorbim de transparentă! Ha, ha, ha!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *