Horoscop 12-18 iulie: Sub semnul celor două eclipse – de Lună și de Soare

Ca efect al inundaţiilor şi al perioadelor îndelungate de secetă, vor avea loc pierderi economice însemnate în agricultură, transporturi, alimentarea cu energie, gospodărirea apelor, sănătate şi gospodării. De asemenea, vor creşte costurile legate de refacerea locuinţelor şi infrastructurii distruse de inundaţii şi alte dezastre naturale, precum secete, tornade, viituri. Un alt element important îl poate constitui modificarea vârfului de sarcină energetic, ca urmare a modificării ritmului diurn de activitate” – Anca Popa, Ion Cătălin Niţu, Ministerul Apărării, 2008.

Cu alte cuvinte, oamenii pot lucra mult timp în afara ritmului lor biologic de activitate, ceea ce poate duce la oboseli cronice, accidente de muncă, lipsă de concentrare, de creativitate etc.

* Berbec

Jupiter și-a început mișcarea directă. Astfel, Berbecii încep să primească bani pentru serviciile lor, pentru munca prestată. După jumătatea lui iulie, influența lui Jupiter devine majoritară în sectorul financiar al nativilor, cu efecte benefice pentru ei.

Luna Nouă din 13 iulie, precum și eclipsa solară din aceeași dată aduc Berbecilor oportunități și opțiuni pe care aceștia nu le-au avut anterior. Singura problemă cu această eclipsă este că Pluton se află într-un unghi dificil față de eclipsa Soarelui și a Lunii Noi. Iar Pluton energizează, în prezent, Casa faimei și onorurilor Berbecilor.

Această eclipsă are un pachet de ”bunătăți” pentru nativi: în carieră, un proiect de lucru nou, care le va permite să-și etaleze creativitatea.

* Taur

Jupiter a părăsit mișcarea retrogradă, aspect astrologic care le va aduce Taurilor de două ori mai mult ajutor. Acest ajutor se va concretiza în Casa parteneriatelor, a căsătoriei nativilor din Taur, a colaborărilor. Ajutorul din partea lui Jupiter va veni până prin 8-9 noiembrie.

Casa de parteneriat este, în principiu, o casă contractuală, deci guvernează relații ”one-on-one” de orice fel, în dragoste și în afaceri.

Pentru Taurii care sunt ușor confuzi, precizăm că întâlnirile ocazionale intră sub influența Casei iubirii adevărate, nu sub patronajul Casei căsătoriei și a angajamentelor serioase.

Luna nouă și Soarele în Rac pe 13 iulie formează un unghi perfect cu Neptun în Casa căsătoriei și a angajamentelor.

* Gemeni

În apropierea datei de 13 iulie, când Luna Nouă și eclipsa de Soare reprezintă mecanismele astrologice de modificare a destinului, Jupiter tranzitează Casa lucrului Gemenilor. Aceștia vor primi o lucrare, un contract pe care îl vor executa cu plăcere, cu bucurie și le va aduce și bani.

Jupiter se va întâlni cu Neptun în Casa faimei, a onorurilor Gemenilor în această perioadă. Nativii pot avea parte de o publicitate remarcabilă. Oamenii le vor cunoaște fața, mai ales după această eclipsă.

Pentru Gemeni, eclipsa de Soare în Rac poate aduce fie noi surse de venit, fie un client important.

Venus își face de cap cu sentimentele lor, astfel că nativii sunt foarte aproape de a se îndrăgosti de oricine le aprobă acțiunile sau sunt de acord cu ei.

* Rac

13 iulie, când răsăritul Lunii Noi și eclipsa de Soare în Rac își unesc forțele deasupra Terrei, marchează trecerea într-o nouă etapă pentru toate zodiile. Luna Nouă va deschide Racilor ocazia de a urma o nouă cale, iar universul îi va ajuta să găsească această cale.

Neptun își face simțită prezența în Casa călătoriei îndepărtate a Racilor. Ei se pot gândi la călătorii îndepărtate, străini și relații internaționale, mass-media, mediul academic și mișcări legale.

Jupiter, Neptun și eclipsa de Soarelui creează unul dintre cele mai armonioase aspecte pe care îl pot dori vreodată nativii oricărei zodii.

* Leu

Eclipsa de Soarelui și Luna Nouă în Rac din 13 iulie luminează Casa activităților ce se desfășoară în spatele ușilor închise. Unii dintre Lei vor auzi secrete la care nu ar fi avut acces până acum.

În același timp, Pluton, o planetă foarte puternică, va fi în opoziție directă cu Soarele și cu Luna Nouă, sugerând că o persoană de la locul de muncă va raporta toate mișcările Leilor. Ei trebuie să fie conștienți de caracterul agresiv al acestei persoane, care nu numai că va fi dominantă, ci va încerca să își asume meritele pentru munca Leilor.

Surpriza apare prin planeta Uranus, care strălucește în Casa renumelui Leilor. Aceasta susține munca grea pe care o realizează nativii în misiunile lor. Venus se îndreaptă acum spre Casa venitului câștigat, cu efecte benefice pentru finanțele Leilor.

* Fecioară

Eclipsa de Soare în Rac luminează Casa prieteniei Fecioarelor și poate aduce un eveniment important al unui prieten, cum ar fi nunta, petrecerea de aniversare, plecarea la petrecere, în cazul în care această petrecere se află într-un loc îndepărtat.

Pluton se opune Soarelui și Lunii Noi din 13 iulie. Se recomandă călătoriile în weekendul 14-15 iulie sau 21-22 iulie, în apropiere. Aceste date ar fi ideale pentru a merge undeva în apropiere de casă, pentru o aventură romantică sau pentru rezolvarea de chestiuni personale.

Starea de sănătate a Fecioarelor poate avea de suferit din cauza mix-ului de planete care îi influențează.

* Balanță

Eclipsa de Soare din 13 iulie luminează Casa faimei și a onorurilor nativilor. De obicei, eclipsele de Soare deschid noi oportunități, astfel încât Balanțele pot primi o ofertă destul de repede după această eclipsă.

Uranus se află în unghi dur cu Soarele și Luna Nouă, sugerând că banii vor fi un os al disputei.

Unii dintre nativi ar putea simți că plătesc pentru prea multe lucruri în relația lor și că partenerul lor ar putea contribui cu mai mult. Sau este posibil ca un împrumut pentru studii ori o altă obligație financiară să preseze Balanțele, făcându-le să exagereze. Nu li se recomandă ca, în această perioadă, să împrumute bani unui iubit sau unui prieten, deoarece există șanse să nu mai vadă banii.

* Scorpion

Noua eclipsă de Soare din 13 iulie, în Rac, are câteva aspecte sublime, dar unul este foarte dur. În primul rând, eclipsa cade în Casa guvernării străinilor, a relațiilor internaționale, a cetățeniei, a imigrației, a vizelor. De asemenea, guvernează mediul academic, mass-media – în ceea ce privește publicarea și difuzarea -, precum și sistemul juridic. Aceasta este, în principiu, o casă intelectuală, de învățare și schimb de informații. Astrologii vechi au confirmat mereu că a călători este una dintre cele mai importante modalități de a învăța despre lumea din jurul nostru, în special călătoriile în străinătate și relațiile cu străinii.

Ceva va veni după 13 iulie și va atrage atenția Scorpionilor asupra uneia dintre zonele descrise mai sus.

Un client dificil sau manager pare să facă în ravagii și îi poate împinge pe Scorpioni în mod inutil într-o chestiune care nu le aparține.

* Săgetător

Eclipsa de Soare din 13 iulie, care cade în Rac, luminează Casa banilor altor persoane a Săgetătorilor. Pentru cei mai mulți dintre ei, această eclipsă va descoperi o conductă prin care vin bani. Tipul acesta de bani nu este legat de salariu sau de economiile lor, deoarece Casa veniturilor acoperă această zonă. În schimb, este tipul de bani pe care îl pot primi nativii ca plată unică, să plătească o asigurare pentru o creanță, ori o infuzie de capital de risc, un comision mare, un bonus, un premiu, o moștenire, un împrumut bancar sau o linie de credit.

Se recomandă Săgetătorilor să facă tot ce le stă în putință pentru a investiga planurile de asigurare. Saturn se află în fundal. Poate nativii vor observa motivul pentru care asigurarea de sănătate este atât de importantă.

* Capricorn

Eclipsa de Soare din 13 iulie sugerează Capricornilor că pot deschide acum un nou capitol cu partenerul care a fost în mintea lor luna trecută. Acest aspect se referă la o relație personală sau una de afaceri sau ambele.

Pot apărea și unele probleme datorate poziției dificile a lui Pluton, care se află în opoziție față de Soare și de Luna Nouă. Unii nativi mai năbădăioși ar putea concepe un copil care să nu fie dorit sau ar putea investi într-o afacere care îi va lega pentru mult timp de actualul partener de afaceri.

În același timp, Neptun în Pești se află în poziția perfectă pentru a susține influența Lunii Noi ce tranzitează Racul. Neptun se află acum în Casa călătoriilor scurte și rapide. Aceste planete pot crea o imagine foarte romantică.

* Vărsător

Jupiter a intrat în mișcare directă și oferă un impuls major eforturilor Vărsătorilor de a-și îmbunătăți reputația. Este adevărat că ei nu l-au văzut pe Jupiter în această zonă a horoscopului personal în ultimii 12 ani. Acum este momentul potrivit pentru nativi de a arata tuturor ce sunt capabili să realizeze.

Eclipsa de Soare din 13 iulie, care tranzitează Racul, luminează Casa lucrului nativilor. Ei vor trebui să fie la serviciu și nu prin vacanțe în această perioadă.

Pluton, în opoziție cu Soarele și cu Luna Nouă, va scoate la suprafață persoana care bruiază, efectiv, acțiunile Vărsătorilor la locul de muncă.

* Pești

Răsăritul Lunii Noi pe 13 iulie poate fi un moment deosebit pentru Pești. Faptul că Luna Nouă apare simultan cu o eclipsă de Soare în Rac va aduce lucruri senzaționale pentru ei. Această eclipsă va deschide noi căi în privința dragostei lor, influențând Casa iubirii adevărate a Peștilor.

Ei ar trebui să urmărească atenți ce urmează după 15 iulie. Apar oportunități în dragoste, calități creative care se înmulțesc precum florile sălbatice. Peștii devin alți oameni. Vor avea nevoie ca telefonul să fie mereu încărcat, pentru a primi mesajele care curg non-stop.

Pluton, în opoziție cu eclipsa de Soare, tranzitează Casa prieteniei Peștilor, deci, atenție la ceea ce li se oferă din partea amicilor.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *