Memoria aparatului foto: Vis de bugetar la C.J. Neamț

pietricica turism

Fotografia de mai sus, făcută în vara lui 2017, la intrarea secundară a Casei Albe din Piatra Neamț, care adăpostește Consiliul Județean și Prefectura, este plină de învățăminte. Ce-ți poți dori mai mult de la un job? Să poți merge decent și adecvat îmbrăcat/ă la serviciu, să știi că ai un program fix, o leafă bună cu tichete/normă de masă, cu vouchere de vacantă și cu posibilitatea de a arăta, în pauze, că în Consiliul Județean Neamț există și persoane cu față umană, nu doar funcționari plictisiți și terorizați de șefi.

Pentru anul acesta (poate) ar fi cazul de instalare a unor șezlonguri pe spațiul verde din imediata apropiere. Ar fi mai bine pentru toată lumea iar centrul orașului ar deveni o atracție turistică, așa cum prevăd toate programele de dezvoltare ale tuturor partidelor. (M.N.)

 

1 COMENTARIU

  1. Mi-am zis să mă abțin dar,nu pot.Este o majorare de salarii nefiresc de “decenta “la bugetari.Catarama a punctat f.bine când i-a definit “burghezia bugetară”.Eu nu vad nici-o schimbare la ei(la cei cu care am venit în contact),la fel de ciufuți,slab pregătiți,veșnic nemulțumiți.Atunci când salariile la stat depășesc privatul nu-i în regulă.Trebuiau reduceri 50/,selectați cum trebuie și apoi făcute majorări.De cate ori deschid televizorul ,mai vad o vacanta data cadou de la guvern.Cred că pe ei contează PSD,pentru voturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.