Concurs pentru funcția de director medical al Spitalului Județean Neamț

pietricica turism

Funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț va fi scoasă la concurs în aproximativ o lună de zile.

Ar fi a doua oară când managerul Codruț Munteanu se străduiește să-și facă echipa de conducere cu acte în regulă, prin numirea unui director medical câștigător al concursului și cu care să încheie contract de administrare a spitalului. După ce spitalul va avea un director medical oficial, va urma concursul pentru ocuparea funcției de director de îngrijiri. „Ceea ce știu este că primul concurs va fi în luna mai, cel pentru funcția de director medical. Urmează ca abia apoi să ne ocupăm și de organizarea concursului pentru ocuparea funcției de director de îngrijiri. Sper să avem o echipă completă, la finalul acestor concursuri și să asigurăm stabilitatea atât de necesară spitalului”, a declarat dr. Codruț Munteanu.

La primul concurs pentru funcția de director medical, anunțat pentru data de 20 februarie 2019, nu s-a înscris niciun candidat. Dr. Alexandru Juncu, care tocmai fusese numit ca interimar, a oscilat un timp, iar în cele din urmă a decis să nu se mai înscrie. Funcția de director de îngrijiri este ocupată, tot în regim interimar, de Nicolina Știrbu, asistenta șefă a Serviciului de sterilizare.

(C.I.)

4 COMENTARII

 1. Speram ca echipa sa nu fie intregita cu doamna Nicolina Stirbu.La concurs sa participe asistente care si-au dovedit competenta,care au un comportament normal .nu o persoana care imprastie teroare pe unde trece.Daca si-AR fi INDEPLINIT ATRIBUTIILE,nu se gaseau unele nereguli la control.

 2. Sa fie unul capabil si nu ca Domnul Juncu.
  Domnul JUNCU sa si faca meseria cum trebuie .Sunt trista cum s a comportat in cazul tatalui meu.
  (nu venea in visita, total dezinteresat )

 3. Nea Juncu,la felul infatuat cum vorbeste cu salariatii,inclusiv cu Dl.Manager,ar trebui sa se ia de mana cu madame Stirbu si sa se duuucaaa….si asa salariatii din spital sunt putini,stresati,nu au nici de unele,mai vin si astia sa se bage in seama ca OB-ul,efectiv fara nici un rost.Pestele de la cap se impute,dar oricum astia doi au venit prin fax,de la PSD citire.Dixit!

 4. Geaba stimati domni!
  Va raciti gura, caini latra ursul trece, daca nu am incercat eu, in nenumarate randuri, sa aduc la cunostinta domnului director ca merge pe mana uneia care habar nu are sa lucreze cu personoalul si domnul manager ar trebui sa-i cumpere o turma de vite, fiinca la felul cum zbiara doar pentru vite e buna.
  Se spunea intr-un articol de presa despre asa zisele vestiare ale eiii… apoi, ca presa si mafia doresc indepartarea managerului, paaaai hai sa facem comparatie cum i-a pregatit directoarea de îngrijiri Stirbu Nicolina biroul dansului, oare putem face o comparatie? Și uite aici gasesc vina domnului manager, nu ca nu ar merita un cabinet decent,îi da frau liber acestei asa zise doamne dar si mai rau asa zise director de ingrijiri siiiii… (o mana spala pe cealalta si amandoua fata) uite daia nu merg treburile bine domnule manager, persona care are o asemenea functie nu trebuie sa stie doar sa va perie trebue sa cunoasca cum se ingrijesc bonlavi, cu ce se confrunta fiecare sectie, sa asculte doleantele personoalului, însusi persoana in sine trebuie sa fie integra nu mama spagarilor, pai nu are dreptate cand spune raspicat: Eu fac regulele aici puteti sa ma reclamati unde vreti nu puteti sa-mi faceti nimic! Domnilor are dreptate?… Poate momentan asa este dar poate mai ciuleste cineva urechile, poate cine a propulsato acolo îl mustra constiinta ca a facut o greseala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.