Horoscop 26 septembrie – 3 octombrie: Oportunități la serviciu și surprize în dragoste

pietricica turism

Un educator trebuie să fie în stare să privească viața în mod mai profund, altfel el nu-l va putea trata niciodată în mod obiectiv şi rodnic pe omul în devenire. De acum înainte, el va trebui să-şi însușească adevăruri de felul celui caracterizat adineaori. Viaţa însăşi cere, într-o anumită privinţă, ca ea să ascundă în sine şi nişte taine. Sigur, pentru viitorul imediat, nu avem nevoie de taine diplomatice. Dar pentru educaţie avem nevoie de cunoaşterea anumitor taine ale Vieţii” – Rudolf Steiner.

* Berbec

Marte, aflat în tranzit prin Fecioară, atrage atenția Berbecilor asupra sarcinilor de lucru și asupra stării de sănătate. Treptat, până pe 3 octombrie, lucrurile se vor ușura la locul de muncă, iar Marte se mută în Balanță.

Luna Nouă, din 28 septembrie, cade în Balanță, semnul căsătoriei și al parteneriatelor de tot felul. Ea aduce timp de calitate petrecut împreună cu partenerul. Acum se pot discuta planuri de viitor în cadrul relației de iubire. Această Lună Nouă aduce o notă suplimentară de seriozitate în toate tipurile de relații ale nativilor, mai ales în acelea care se vor lega de acum până la sfârșitul lui 2019.

* Taur

Poziția lui Marte în Casa dragostei adevărate a Taurilor până pe 3 octombrie certifică faptul că, pentru aceștia, este cea mai romantică perioadă a anului.

Luna Nouă din 28 septembrie trimite raze către Mercur, Venus și Marte, care se adună în Casa lucrului nativilor, ceea ce le întărește poziția la serviciul pe care îl au și le poate aduce aprecieri bune din partea superiorilor ierarhici.

Taurii care sunt șomeri sunt ajutați de energiile Lunii Noi să-și găsească un job pe placul lor și bine plătit. Antreprenorii zodiei primesc oportunități de dezvoltare a afacerii pe care o conduc.

Venus și Jupiter lucrează împreună din 28 septembrie pentru ca Taurii să primească mai mulți bani.

* Gemeni

Luna Nouă din 28 septembrie cade în Balanță și e cea mai importantă a anului 2019, întrucât facilitează dragostea pentru nativi. Pentru a afla dragostea, Gemenii trebuie să iasă de acasă, în apropiere sau mai departe. Pentru ca influențele astrologice să producă efecte, ei să fie deschiși la toate tipurile de caractere, să nu fie rigizi în concepții sau să manifeste prejudecăți. Dacă vor sta acasă, energia acestei Luni Noi se va pierde în eter. De amintit că Luna Nouă tranzitează Balanța și Casa dragostei adevărate, a romantismului, a distracției Gemenilor.

Venus și Jupiter colaborează formidabil din 28 septembrie, pentru câteva zile, cu efecte uimitoare asupra vieții Gemenilor. De asemenea, perioada este recomandată pentru conceperea unui copil.

* Rac

Casa familiei nativilor este luminată de Luna Nouă din 28 septembrie, iar Venus, Mercur și Soarele se alătură astrului nopții în aceeași Casă. Dacă Racii doresc să se mute sau să renoveze au Universul de partea lor acum. Venus joacă un rol important în estetica și energia locuinței nativilor, care trebuie să caute elementele constructive și de aranjare specifice feng-shui, pentru a maximiza efectele benefice astrale. Iluminatul locuinței trebuie ales cu grijă. Venus și Jupiter sunt aliniate, producând efecte benefice asupra planurilor aflate în derulare cu locuința.

Posibil ca nativii să primească ceva deosebit pentru locuință. În unele cazuri, locuința se referă și la corpul uman, astfel că Racii să fie atenți la transformările biologice interne.

* Leu

Luna Nouă din 28 septembrie este foarte pozitivă față de acțiunile nativilor, întrucât cade în Balanță și influențele sale beneficiază de cele venusiene. Venus și Jupiter colaborează strâns la sfârșit de septembrie și început de octombrie. Jupiter tranzitează Casa iubirii adevărate a Leilor, iar Venus Casa călătoriei. Cheia succesului Leilor în dragoste pare să fie o mică deplasare la sfârșit de lună.

De asemenea, Soarele, Mercur și Venus își încep tranzitul prin Casa călătoriei Leilor, care vor primi tot felul de oferte de a se deplasa, în interes de serviciu, de studii, de workshop, de iubire.

De menționat că, din 3 octombrie, Marte se alătură planetelor amintite. Mediul rural pare să fie locul ideal pentru o minivacanță.

* Fecioară

Cei care au datorii să amâne plată până după 28 septembrie, pentru că Luna Nouă din 28 poate aduce o creștere a cheltuielilor în octombrie. Totuși, Universul pune la dispoziția Fecioarelor surse noi de venit. Nu ar trebui să le caute prea mult, mai ales că Luna Nouă luminează Casa venitului câștigat și, pentru Fecioare, asta înseamnă că vor aduna ceva bani și din alte surse decât salariul.

În afară de Luna Nouă în Balanță, nativii se bucură și de prezența Soarelui, a lui Mercur și a lui Venus în Balanță. Marte se pregătește să ajungă acolo pe 3 octombrie, ceea ce înseamnă multă energie în Casele financiare ale Fecioarelor.

* Balanță

Luna Nouă din 28 septembrie cade în Balanță, Venus comunică formidabil cu Jupiter și toate interesele nativilor sunt păzite și aduse la nivel de profit de acest tandem planetar. Este o perioadă foarte bună pentru ca Balanțele să dezvolte ceva important, pentru a urmări un scop important, pentru a finaliza ceva deosebit.

Viața lor romantică este dusă în zona plăcerilor de Venus, care se află tot în Balanță. Ceea ce e un bonus important.

Mercur se ocupă de comunicare, dar, în conjunctura actuală, susține comunicarea nativilor care își doresc în principal noi prietenii, legături amoroase sau legături de afaceri care au la bază o relație sexuală.

* Scorpion

Sfârșitul lunii septembrie îi găsește pe Scorpioni în vârtejul activității sociale. Ei pot folosi energia astrelor pentru a se odihni, deoarece Luna Nouă din 28 septembrie inițiază o perioadă liniștită pentru ei. Se pot gândi la planuri pentru anul viitor. Acum, au intuiția dirijată către ce ar dori sau ce trebuie să facă pe termen lung.

Zilele acestea sunt benefice și pentru discuția cu un terapeut profesionist. Nativii dependenți de orice au acum susținerea astrelor pentru a iniția terapia în specifică vindecării.

Luna Nouă tranzitează Casa subconștientului lor și e un moment bun pentru a finaliza proiectele de pe birou, pentru a face loc celor noi. Strategia în carieră trebuie optimizată în această perioadă.

* Săgetător

Casa prieteniilor lor e vizitată la sfârșit de septembrie de Mercur, Venus, Soare și Luna Nouă, care tranzitează zodia Balanței. Marte mai activează în Casa carierei până pe 3 octombrie, ajutând Săgetătorii în aspecte legate de profesie.

Alinierea dintre Venus și Jupiter le aduce nativilor aduce zile pline de evenimente plăcute până pe 10 octombrie. Întâlnirile cu prietenii se vor dovedi relaxante și profitabile, aspecte care vor continua și în 2020.

Luna Nouă poate ridica cheltuielile date fiind costurile crescute ale socializării, dar nu e motiv de îngrijorare, pentru că, în următoarele săptămâni, Săgetătorii intră într-o perioadă financiară puternică.

* Capricorn

Cariera li se luminează din nou începând cu 28 septembrie, când Luna Nouă, în Balanță, aduce evenimentele favorabile specifice Capricornilor. Soarele le tranzitează Casa avansării profesionale. Lucrurile nu sunt ușoare, dar răbdarea și consecvența care îi caracterizează îi vor ajuta pe Capricorni să ajungă la succes.

Venus și Mercur se ocupă cu relaxarea lor. Nativii pot iniția un cocktail în grădina lor. Relațiile se vor întări și multe sincope de comunicare vor fi rezolvate în acest mod.

Venus, care tranzitează Casa faimei și a onorurilor, îi călăuzește pe Capricorni prin ”meandrele concretului” birocrației terestre pentru certificarea succesului pe care l-au obținut deja. Și a recompenselor binemeritate.

Se pare că o persoană puternică este binefăcătorul lor secret și recomandă întâlniri cu ultimul șef de pe scara ierarhică.

* Vărsător

Luna Nouă din 28 septembrie, în Balanță, tranzitează Casa călătoriei, iar Vărsătorii care nu au mers în vacanță în această vară au acum deschise porțile deplasărilor. Cea mai bună perioadă ar fi începutul lui octombrie. Se recomandă călătoria într-o țară străină, unde sunetele noi, culorile vii le vor învălui simțurile tocite. Toate acestea sunt necesare pentru a-i îndepărta de zona cotidiană în care au trăit și trăiesc, care i-a afectat. Vărsătorii care nu pot pleca să se gândească la un curs de dezvoltare personală, dar ales cu grijă, și în ce privește tematica, și din perspectiva lectorului care îl susține. Venus se află în unghi perfect față de Jupiter pe 28 septembrie. De amintit că Venus conduce Casa familiei Vărsătorilor.

* Pești

Luna Nouă din 28 septembrie, în Balanță, luminează Casa banilor altor persoane a Peștilor. Mercur, Venus și Soarele se află tot în Balanță, iar Marte se va implica în Casa banilor altor persoane, din 3 octombrie până pe 20 noiembrie. Peștii au de lucru cu banii altora, să-i investească, să-i cheltuiască, să-i aducă în buzunarul propriu. Este o perioadă fastă pentru găsirea unui nou loc de muncă sau pentru plata unei sume foarte mari.

Venus ratează puțin viața amoroasă a Peștilor, dar ei au acum alte gânduri. Partenerul lor poate suferi pentru că nu e suficient alintat, iar partenerii de afaceri se pot plânge că Peștii au investit banii companiei fără să-i consulte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.