Tâlharul care a culcat la pământ femeia care-și plimba nepotul, a fost prins

Tâlharul care a lovit cu sălbăticie o femeie și i-a furat geanta ( vezi video aici) , duminică după-amiază, a fost prins de polițiști astăzi, 6 mai. Este vorba despre un individ, în vârstă de 34 de ani, din Gârcina, recidivist, cu multe fapte de furt și tâlhărie în trecut. De duminică după-amiază, de când s-a întâmplat fapta, polițiștii au lucrat continuu la acest caz.

”În baza activităților investigative complexe realizate în cauză, s-a reușit identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, care ar fi acostat persoana vătămată în timp ce se afla pe o stradă din Piatra Neamț, iar prin exercitarea de acte de violență, i-ar fi sustras geanta în care se aflau documentele personale, o sumă de bani și telefonul mobil”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Astăzi, 6 mai, polițiștii au făcut o percheziție la locuința suspectului, unde au găsit telefonul mobil al femeii jefuite. De asemenea au fost găsite și hainele pe care individul le purta când a comis fapta. Agresorul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar mâne va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

C.M.

adolescenteen news

5 COMENTARII

  1. Pai sa ne dati si noua adresa lui, nu de alta, dar poate primeste o aenda penala, si-ar fi pacat sa nu fie calcat pe cap, sa-i spargem macar de doua ori mai multi dinti decat a pierdut doamna varstnica lovita cu cotul si pumnul in figura. Sa nu mai vorbim ca si copilutul ar fi putut fi lovit de dobitoc, pentru micut putea fi mortala o lovitura.
    Asadar, promitem solemn sa folosim pari de minim 1,5 metri ca sa respectam distantarea sociala.

  2. Judecatorii trebuie sa se gandeasca la populatia fara aparare cand iau o decizie in astfel de cazuri si sa dea pedeapsa maxima fara drept de reducere a ei !!! Legislatia romaneasca este asa de relaxata in cazurile extreme de violenta si coruptie incat borfasii nu mai ai nici o retinere in a recidiva. La asta se mai adauga indulgenta magistratilor de multe ori inexplicabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.