Au dispărut gunoaiele de lângă Crucea de la Bisericani. Foto

După semnalul tras în articolul „Oameni și forme de viață bipede la Crucea de la Bisericani”, un grup de oameni din comuna Alexandru cel Bun și din municipiul Piatra-Neamț a avut inițiativa de a face curățenie. Cu siguranță nici unul dintre aceștia nu are obiceiul să arunce gunoaiele aiurea. Deși ar fi de așteptat ca tocmai cei care fac mizerie să înceapă să-și schimbe atitudinea. Prin gestul lor, oamenii care au curățat zona, pe banii și din timpul lor, au evitat amenda de 15.000 lei pe care Garda de Mediu Neamț ar fi dat-o nu celor care o merită, nu primarului, ci întregii comunități. Fiindcă amenzile se plătesc din bugetul local, adică din banii pe care îi achită exact oamenii comunității și care pot avea o destinație mai utilă.

Imaginile de mai jos au fost postate pe facebook și sunt însoțite de mențiunea că este a doua oară când acești oameni fac curățenie în urma altora:

bisericani curat grup
bisericani curat
bisericani curat1
bisericani curat2
curat cruce bisericani
curatbisericani
bisericani curat cruce

4 comments

 • vasile

  aprilie 5, 2021 at 12:07 pm

  Felicitari!
  Poate poate mai sunt sanse sa nu ne prabusim in neant.

  Răspuns

 • Pertinent

  aprilie 5, 2021 at 5:43 pm

  Felicitări sincere pentru rezolvarea situației! Domnule rotaru, ceva camere acolo în zonă pentru a identifica oile fără creier? Sau ceva comunitari care, de altfel, oricum nu fac nimic altceva…

  Răspuns

 • Un fin observator

  aprilie 6, 2021 at 6:26 am

  In cateva zile apar din nou…

  Răspuns

 • ion

  aprilie 6, 2021 at 8:15 am

  Bravo, Dumnezeu să vă ajute

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *