Omul săptămânii. Florin Apostoae, fostul manager al Spitalului Târgu Neamț

În primul rând, pentru că este un profesionist în domeniul medicii de urgență, lucru dovedit în timp. Apoi pentru că rezistă în funcții de conducere, acum cea de șef la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Orășenesc, deși a fost deranjat de ANI, pentru incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă, de DNA, într-o speță privind niște bani europeni, a trecut prin acuzații de favoruri sexuale, bazate pe o înregistrare a unei tinere dornice să lucreze în sistemul sanitar din orașul de pe malul Ozanei, plus acuzații de favorizare a unor persoane în CPU. În acest moment are ocazia să demonstreze cât este de intransigent și cât ține la imaginea orașului, mai ales că, probabil involuntar, este în miezul evenimentelor care au repus orașul Târgu Neamț în centru scandalurilor medicale din România, după ce un calculator de la CPU a acumulat un virus exact în timpul gărzii sale și s-a blocat. În acest moment, medicul și cetățeanul Apostoae poate propune măsuri drastice împotriva celor care au folosit calculatorul pe post de ecran de vizionat filme, de care or fi fost ele. Și în felul acesta să arate că multe dintre acuzele care i se aduc sunt degeaba. (V.B.)

N.R. Scandalul de la CPU Târgu Neamț a izbucnit chiar în apropierea aniversării zile de naștere a fostului manager, la care nu ne îndoim că au participat toți prietenii buni ai acestuia, ca un fel de demonstrație că valorile trebuie sprijinite indiferent de situație. Rămâne de văzut dacă eforturile ( de mușamalizare) comisiei de aflare a adevărului în privința incidentului din spital vor reuși să-i dea de lucru, din punct de vedere organizatoric, lui Florin Apostoae, cel supranumit  de angajați ”Boieru”. Care ar trebui să ia măsuri drastice și imediate și care să refacă imegine spitalului.

 

3 comments

 • Costi

  aprilie 20, 2021 at 10:48 am

  Ce mizerii postați! Probabil că cineva din grupul „CPU Tg. Neamt” , la fel de „bun profesionist”, v-a dat niște capturi din dialogul firesc pentru niște oameni normali, iar voi, din lipsă de știri bombă, publicați astfel de nimicuri. Cu așa jurnaliști și cu așa materiale nu mă mir că sunteți faliți.

  Răspuns

  • Mesagerul

   aprilie 23, 2021 at 12:33 pm

   Dacă spui matele, monșer!

 • gigi

  aprilie 20, 2021 at 4:56 pm

  sper ca sunteti sarcastici!
  Asta merita batut la prima intrevedere

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *