Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice- mesaje

Această zi sărbătorită în fiecare an, 1 octombrie ne oferă prilejul de a ne exprima recunoştinţa şi respectul faţă de cei în slujba cărora ne aflăm. Această zi ne reaminteşte cât de valoroşi sunt oamenii, indiferent de vârsta lor şi se sărbătoreşte, tocmai pentru a promova drepturile persoanelor de vârsta a treia, prin încurajarea de a participa activ la viaţa economică, politică, social şi culturală, dar şi pentru promovarea unei imagini pozitive a îmbătrânirii, lipsită de discriminare, prin incluziune socială”.

Andrei Aciocârlănoae, preşedintele PNL Târgu Neamţ

 

“În calitate de primar a comunei Petricani, vă asigur că toate acţiunile şi măsurile promovate în cadrul instituţiei, au ca principală preocupare oferirea de servicii publice de calitate, accesibile şi aproape de beneficiari, iar priceperea şi energia noastră ,vor fi orientate şi în continuare pentru a vă fi sprijin atunci când veţi avea nevoie. Consider că avem datoria să ne schimbăm atitudinile şi percepţiile faţă de persoana vârstnică şi să creăm acele punţi de solidaritate între generaţii, care să asigure păstrarea demnităţii umane pe tot parcursul vieţii. Doresc tuturor să aibă multă sănătate, o viață liniștită și să poată să ne transmită din bunătatea și înțelepciunea lor mult timp de acum înainte. Cu aleasă preţuire!”

TIcuşor Vasiliu, primarul comunei Petricani

“În această zi de sărbătoare, am deosebita bucurie sufletească şi marea onoare de a mă adresa dumneavoastră, părinţilor şi bunicilor nostri, de a vă transmite expresia celor mai sincere sentimente de preţuire. Ştiu că cel mai important lucru pentru dumneavoastră este sănătatea, de aceea vă urez din toată inima să aveţi sănătate, pentru a putea trăi liniştiţi şi a vă bucura mulţi ani înainte, alături de cei dragi. Atât eu, personal, în calitate de primar, cât şi administraţia locală a fost, este şi va fi alături de dumneavoastră şi la bine, dar, mai ales, la greu. Avem în vedere faptul că printre dumneavoastră se află părinţii şi bunicii noştri, unchi şi mătuşi. A fi alături de persoanele vârstnice şi a le arăta respectul nostrum este o datorie morală pentru noi, ca cetăţeni şi ca societate”.

Adriana Petrariu, primarul comunei Vânători-Neamţ

În fiecare an, în prima zi a lunii octombrie, ne gândim cu precădere la vârstnici, fie că sunt parte din familie, fie că sunt parte din comunitate. Ziua de 1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, ești o zi specială pentru noi toți, tineri și vârstnici deopotrivă. Este o zi în care trebuie să ne amintim că datorită trecutului lor avem noi prezentul, este o sărbătoare și totodată o dovadă sinceră de respect și prețuire. Cu această ocazie, adresăm tuturor vârstnicilor, multă sănătate, viață lungă și liniștită alături de cei dragi! La mulți ani, dragi vârstnici ai comunei Grumăzești, zilele să vă fie frumoase, alături de cei cărora le umpleți viețile de înțelepciune!
Primăria comunei Grumăzești.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *