Cifre înfiorătoare în Neamț: 562 de decese în 3 luni, record negativ absolut. Situația pe localități

Oficial, DSP Neamț comunică cifre absolut șocante. În  lunile septembrie- octombrie 2021 au decedat 562 de persoane care erau infectate cu Covid, și acestea sunt doar cazurile pe care le cunosc autoritățile. Comparativ, în aceleași luni ale anului 2020, numărul deceselor a fost mult mai mic, 211. Tabelul de mai jos arată inclusiv numărul de cazuri raportate în lunile respective.

Din acest punct de vedere, putem vorbi despre un octombrie negru la nivelul județului Neamț, ce 336 de decese înregistrate.

decese val 4 localitati
Pe localități, cele mai multe decese au fost înregistrate la Piatra Neamț (151), Roman (54), Târgu Neamț (20), Bicaz (15). La nivelul localităților rurale, pe primul loc este comuna Borlești, cu 12 decese, urmată de Trifești cu 10, Secuieni cu 9, Podoleni, Pângărați, Tibucani, Urecheni, Doljești, Alexandru cel Bun, Sagna cu 8, etc.

În ultima săptămână s-au înregistrat 14 decese la pacienți cu vârste între 61 și 86 de ani, toți având și alte afecțiuni, doar o persoană fiind vaccinată

Cristina Iordache

One comment

  • Dan

    decembrie 5, 2021 at 7:05 am

    Au murit cu zile bieții oameni! La Piatra Neamț nu se mai tratează nimic decât Covid si nici ala pentru ca nu sunt in starea. Sunt de o incompetență crasă!!! Unii dintre ei, chiar cum au terminat facultatea de medicină? Daca la noi Malpraxisul ar fi pus în practică serios si nu s-ar mai acoperi unii pe alții (ai gresit platesti) mai bine de jumatate ar sta după gratii, acolo unde le este locul. Culmea este ca sunt atat de neștiutori de medicină ca nici macar nu isi dau seama cand greșesc. Am ajuns să ne fie frica sa mergem la Spitalul județean.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *