Schimbări mici, dar vizibile, (și) în virtual, la DSP Neamț

Șirul schimbărilor la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Neamț continuă, nesperat. Chiar dacă mici, acestea au început să apară și în spațiul virtual care găzduiește site-ul instituției.

Ultima postare, pentru cei care (mai) au obiceiul de a căuta informațiile obligatorii ce trebuie afișate on-line, este o actualizare a situației privind “Conducerea DSP Neamț”, făcută la data de 13 septembrie. După cum se poate observa, la secțiunea Noutăți apare un “comunicat de presă” prin care (doar) această categorie este înștiințată despre schimbările în conducerea instituției. Presa nemțeană, oricum, a informat publicul despre aceste aspect încă din data de 25 august 2017, adică de a doua zi după ce ordinul de ministru dispunea delegarea funcției publice de director executiv la DSP Neamț.

De remarcat că, după ce s-a reușit clarificarea a încă unui aspect formal, DSP Neamț tot nu a izbutit să răspundă la solicitarea trimisă de redacția noastră în data de 31 august, ce viza rezultatele controalelor în cimitire. (Mesagerul de Neamț)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.