Doi independenţi în bătălia pentru Consiliul Local Târgu Neamţ

La Târgu Neamţ, bătălia pentru alegeri locale din acest an pare să fi intrat în linie dreaptă. La funcţia de primar câteva partide şi-au anunţat deja candidaţii însă surpriza vine din partea candidaţilor independenţi dornici să intre în Consiliul Local. Este vorba de trei nume care deja în această perioadă strâng semnături pentru susţinerea candidaturilor, Vlad Angheluţă, Decebal Arnăutu şi Vlad Peiu Pantelimon. Primii doi au ne-au şi confirmat deja că sunt în perioada strângerii de semnături, iar ultimul şi-a anunţat candidatura pe o reţea de socializare.
Vlad Angheluţă a mai candidat independent la Consiliul Local Târgu Neamţ şi în 2012, dar fără succes. Apoi, odată cu câştigarea judeţului de către USL în acelaşi an a ajuns prefect, apoi director la ApaServ şi actualmente director la Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul primăriei. Singura problemă pentru Angheluţă este cea de funcţionar public, care-l va obliga odată cu depunerea candidaturii la Biroul Electoral Judeţean să se autosuspende şi din funcţia de director de la D.A.S. Dacă în 2012 era practic un necunoscut în politica locală, funcţiile pe care le-a deţinut în ultimii ani i-au oferit notorietate şi un capital de imagine de necontestat.
Decebal Arnăutu a fost timp de trei mandate primar de Târgu Neamţ şi pentru o scurtă perioadă a fost şi consilier local după 2012. Cu siguranţă fostul primar şi-a mai păstrat din bazinul său electoral o parte dintre simpatizanţi, mai ales pe cei care nu au uitat că au fost ajutaţi de acesta cu locuinţe sau locuri de muncă.
Târgu Neamț va avea și un candidat independent la funcția de primar, în persoana lui Vlad Peiu Pantelimon. Despre el se ştie doar că deţine un atelier unde realizează catapetesme pentru biserici. La un moment dat a condus pentru puţin timp organizaţia Pro România, iar după un eşec la negocierile cu cei de la USR a decis să meargă independent în politică.
Numărul necesar de voturi pentru ca un candidat independent să intre în Consiliul Local este de aproximativ 470 de voturi. Rămâne de văzut dacă vor și reuși.

C.T. STURZU

reclama psd

1 COMENTARIU

  1. Arnautu sa odihnit un pic a mai epuizat din rezervele de bani și acum vine iar la ciolan !!! Cât a fost primar a făcut cam multe ghisefturi și nu cred ca va avea șansa să mai prindă o felie de cașcaval !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.