LIGA A V-A PLAY-OFF Bravo Bodeşti şi Voinţa Valea Ursului îşi dispută titlul judeţean

pietricica turism

Finalele play-off-ului Ligii a V-a se vor disputa duminică, 16 iunie, cu începere de la ora 10 şi, respectiv, 12, pe stadionul ”Moldova” din Roman. Pentru câştigarea Ligii a V-a se vor duela Bravo Bodeşti (campioana en-titre) şi Voinţa Valea Ursului.

Ambele echipe sunt dornice de victorie. Vom merge cu lotul complet. Va fi un cu totul alt joc, nu va semăna cu ce a fost în semifinale. Vrem să ne mobilizăm cât mai bine. Nu va fi o tragedie dacă vom pierde, dar ne dorim să învingem, fiind vorba de munca noastră dintr-un sezon întreg. Am înţeles că adversarii au câţiva jucători de temut, dar ne vom lămuri pe deplin duminică”, a declarat Florin Busuioc, antrenorul echipei Bravo Bodeşti.

Va fi un meci de care pe care. Din câte ştim, ei formează o echipă foarte bună. Atât noi, cât şi Bravo Bodeşti am dovedit, în meciurile din serii şi în semifinale, că suntem puternici şi valoroşi. Nu ştim detalii despre ei, dar e clar că în finala mare nu ajung echipe slabe. Sper să ne îndeplinim obiectivul de a câştiga campionatul”, a precizat Vlad Smeria, antrenorul Voinţei Valea Ursului.

Pentru locul 3, se vor confrunta Vulturul Costişa şi Arsenal Văleni.

Încercăm să învingem, pentru a încheia sezonul pe podium. Nu ştim, deocamdată, pe ce lot ne vom baza, având în vedere accidentările. Cred că vor fi două finale extrem de disputate, vremea va fi frumoasă, vom avea o adevărată sărbătoare a fotbalului”, a spus Dorel Berbecariu, reprezentantul formaţiei Vulturul Costişa.

Vulturul Costişa are un lot foarte bun, cu jucători experimentaţi şi talentaţi. În continuare, nu ne putem baza pe portarul nostru titular, Mişu Bordianu, însă vom juca cu multă seriozitate şi dăruire acest meci, pentru a ne clasa pe podium. Sperăm să le oferim celor prezenţi în tribune un spectacol fotbalistic de gală, cu multe goluri şi cu multe faze de poartă, noi urmând a fi încurajaţi de numeroşi suporteri, din Văleni, Dulceşti sau Roman. Fie ca cel mai bun să câştige!”, a menţionat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

În manşele retur ale semifinalelor, Voinţa Valea Ursului a câştigat, din nou, cu Vulturul Costişa, scor 3-2 (2-1), în timp ce Bravo Bodeşti şi Arsenal Văleni au încheiat la egalitate, scor 5-5 (3-2).

A fost un meci intens. Oaspeţii au venit foarte motivaţi, puşi pe atac. Meciul a fost frumos, cu multe faze de poartă, ei au beneficiat şi de un penalty. Consider că am ştiut să îi blocăm. Sigur că am atacat şi noi, chiar am întors scorul de la 0-1. Pe final de meci, am mai scăzut ritmul, astfel că am ajuns la un scor identic cu cel din manşa tur, a declarat Vlad Smeria, antrenorul formaţiei Voinţa Valea Ursului.

Au fost ocazii de ambele părţi. Consider că am avut un gol anulat pe nedrept, la un offside inexistent. Am avut ghinionul ca unul dintre mijlocaşii centrali să se accidenteze chiar în debutul partidei, iar la pauză am pierdut un alt jucător, tot din cauza unei accidentări. Felicit echipa de la Valea Ursului şi le urez succes în finală, a spus Dorel Berbecariu, reprezentantul formaţiei Vulturul Costişa.

Sunt supărat foc! (râde) Ne-am bătut joc de acest meci! Per total, am controlat partida, mai ales în repriza întâi. În repriza a doua, având şi 5-2, am dat posibilitatea să intre pe teren şi jucătorilor care au evoluat mai puţin de-a lungul sezonului. Din neatenţie, am primit cam uşor 3 goluri. Dar a fost un meci frumos, cu ocazii de ambele părţi, o partidă plină de fair-play. Îmi pare rău că nu am terminat cu o victorie acasă. Felicit adversarii şi mulţumesc jucătorilor noştri şi suporterilor, a menţionat Florin Busuioc, antrenorul formaţiei Bravo Bodeşti.

Marcatorii noştri au fost Sergiu Gugoaşă (3) şi Cristi Damoc (2). Ne-au lipsit portarul titular Mişu Bordianu şi fundaşul Claudiu Nastasia. În urma acestor meciuri, cu Bravo Bodeşti, am rămas cu un gust amar, în sensul că am practicat două jocuri frumoase, cu multe faze de poartă, însă nu am marcat, ei fiind mai eficienţi din acest punct de vedere. În meciul de duminică am avut două bare şi încă 2-3 faze de gol, singuri cu portarul, însă asta e… Felicit ambele echipe, pentru că au oferit spectatorilor un meci foarte spectaculos şi le urez succes celor de la Bravo Bodeşti în finala cu Voinţa Valea Ursului, de la sfârşitul acestei săptămâni, a precizat Cristian Cocea, antrenor-jucător la Arsenal Văleni.

(M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.